Overnachten Rotterdam Airport zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

overnachten rotterdam the hague aiport

Overnachten bij Rotterdam The Hague Airport

Voorafgaand aan de reis

Misschien woon je wat verder weg of vind je het niet prettig om ’s nachts te moeten rijden. Overweeg dan een overnachting in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, zodat je ondanks de vroege vlucht toch nog aan een goede nachtrust toekomt! Bovendien kun je daar tegen een voordelig tarief je auto parkeren.

Best Western Rotterdam Airport Hotel ligt op loopafstand (700 m) lopen van de ingang van de luchthaven Rotterdam The Hague. Niet onbelangrijk: de weg daarheen is een goed verlichte straat en prima te bewandelen met uw koffer(s). Wel zo fijn om te weten! Op maandag t/m vrijdag tussen 05.00 - 23.00 uur rijdt er bovendien op aanvraag een gratis shuttle tussen het hotel en de luchthaven.  
 

Kamers

De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van twee 1-persoonsbedden en badkamer met inloopdouche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten, airco, kluisje en gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een restaurant voor ontbijt (maandag t/m vrijdag 06:00 tot 10:00 uur, zaterdag van 07:00 tot 10:30 en zondag van 07:30 tot 11:00 uur), lunch en diner en een fijn terras aan het water. In de bar kunt u terecht voor een drankje.

Tarieven

- Exclusief parkeerplaats: bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 49,50 per persoon
- Inclusief 1 parkeerplaats voor 8 nachten bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 57,50 per persoon
- Inclusief 1 parkeerplaats voor 15 nachten: bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 67,50 per persoon
- Inclusief 1 parkeerplaats voor 22 nachten: bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 70,50 per persoon
 

Reserveren

Je kunt een overnachting op Rotterdam The Hague Airport reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van de reis.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel