Overnachten Noord-Duitsland
Overnachten Noord-Duitsland zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

Overnachten Noord-Duitsland

Voorafgaand aan de reis

Ferry overtocht met Smyril Line
De ferry van Smyril Line vertrekt vanuit Hirsthals, Noord-Denemarken om 20.00 uur. Hirtshals ligt op ca. 952 km rijden vanaf Utrecht. Misschien dat je het prettiger vindt om deze afstand in 2 dagen af te leggen, overweeg dan te overnachten halverwege. Op ca. 30 minuten rijden ten noorden van Hamburg, het drukste verkeersknooppunt tijdens de route, ligt Hotel & Gästehaus Gut Kaden. Een uitstekend en eenvoudig bereikbaar hotel!
 

Hotel & Gästehaus Gut Kaden 

Hotel & Gästehaus Gut Kaden

Kamers
De ruime en stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden, een zithoekje, airconditioning, tv, kluisje en een badkamer met douche, toilet, föhn en badjassen. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Hotel & Gästehaus Gut Kaden kamer 

Faciliteiten
Het hotel heeft een sfeervol restaurant met een internationale menukaart. Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van de sauna en fitnessruimte. Het hotel ligt direct aan een golfbaan en beschikt ook over een tuin met terras met zicht op de golfbaan. Gratis parkeergelegenheid.

Hotel & Gästehaus Gut Kaden restaurant 

Tarieven
Zondag t/m donderdag
- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 81,50 per persoon inclusief ontbijt

Vrijdag en zaterdag
- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 92,50 per persoon inclusief ontbijt
 

Reserveren

Je kunt een overnachting in Noord-Duitsland reserveren door dit aan te geven in stap 3 op het reserveringsformulier van de reis.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel