Winter 2022 naar IJsland
Word op de hoogte gehouden

 

Blijf op de hoogte van de winterreizen naar IJsland in 2024

Kun je niet wachten om weer op reis te gaan of ben je gewoon benieuwd naar welke reizen wij naar IJsland voor de winter van 2024 aanbieden? Laat je gegevens achter en wordt als één van de eersten op de hoogte gebracht van het nieuwe winteraanbod voor 2024.


Heb je vragen en wil je één van onze reisspecialisten spreken? Neem contact met ons op door te bellen naar 035 - 699 0322 of mail naar info@voigt-travel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Winter 2024 naar IJsland

Sta je te springen om in de winter van 2024 naar IJsland te gaan of ben je benieuwd wat we voor volgende winter in petto hebben? Meld je aan voor onze IJsland winterupdate en blijf op de hoogte. We zijn druk bezig met het beschikbaar maken van onze reizen naar deze prachtige bestemming. Zodra de eerste reizen online staan, ontvang jij van ons een berichtje.

Met Voigt Travel vlieg je rechtstreeks naar het noorden van IJsland. Deze ongerepte regio zit boordevol pure belevenissen: van afdalingen in ijsgrotten tot sneeuwscootersafari's door het ruige vulkaanlandschap. Op onze website vind je veel informatie over een reis naar IJsland in de winter. Neem alvast een voorproefje en kijk onze video!

 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel