Spectaculair overnachten in Noord-IJsland
Spectaculair overnachten

Spectaculair overnachten in Noord-IJsland

IJsland is een droombestemming in de winter. De vulkanische velden zijn omgetoverd tot witte open vlaktes en de mooie watervallen zijn getransformeerd in sprookjesachtige bevroren kunstwerken. Zowel buiten in de natuur als binnen in je accommodatie wil je door de schoonheid geprikkeld worden. In Noord-IJsland tref je een aantal accommodaties aan welke je zowel met hun interieur als met het uitzicht vanuit de kamer prikkelt. Scroll verder en ontdek je nieuwe favoriete plek om te slapen.
 


 

Fosshotel Myvatn middle of nowhereDesignhotel Myvatn Ijsland 

Fosshotel Mývatn: slapen in the middle of nowhere

Middenin het vulkanische Mývatn ligt het spectaculair vormgegeven Fosshotel Mývatn. Het ligt letterlijk in de middle of nowhere. Als je op het raampost zit of in je bed ligt en naar buiten kijkt, verschijnen gestolde magmavelden, imposante rotsformaties en een hemelsbrede lucht als enige elementen op je netvlies. Dit hotel is ideaal voor noorderlichtjagers. Je bent zowel lopend als met de auto super snel op plekken waar weinig tot geen lichtvervuiling is.

Wil je in dit bijzondere hotel verblijven? Boek de Avontuurweek Fosshotel Mývatn.
 

Vogafjos Farm Resort overnachten ijsland winter 

Vogafjós Farm Resort: wakker worden tussen de koeien

Altijd al gedroomd van een verblijf op een boerderij? Bij het IJslandse Vogafjós Farm Resort slaap je op het boerenerf en logeer je letterlijk tussen de koeien. Tijdens het ontbijt, de lunch of het diner bewonder je de koeien van dichtbij: het restaurant is enkel met een raam gescheiden van de stal. Je glaasje melk zie je zo rechtstreeks van de koe komen! De kamers bieden uitzicht op de wonderschone omgeving van Mývatn. ‘s Avonds maak je kans om van binnenuit het noorderlicht te spotten van de omgeving is pikkedonker.

Wil je een kijkje nemen in het IJslandse boeren leven? Boek de Midweek of Weekend Mývatn Kids reis.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel