IJsland vakantie last minute

Last minute naar IJsland

Alles over last minute reizen naar IJsland

ijsland last minute vakantie

Last minute op vakantie naar IJsland

Heb je onlangs het briljante idee gekregen om naar IJsland te gaan en ben je op zoek naar een last minute vakantie? Voigt Travel helpt je graag. Als Noord-Europa-expert brengen we al jaren reizigers naar het buitenaards mooie IJsland. Zowel in de winter als in de zomer. Bekijk onze last minute vakanties naar IJsland en ontdek of er iets voor je tussen zit.

Bekijk onze beschikbare reizen per seizoen en filter op de gewenste vertrekdata.

  • Winterwonderland
    IJsland winterreizen vakantie ijsland winter
  • Fly & drive en camper
    IJsland zomerreizen vakantie ijsland

Last minute met Voigt Travel naar IJsland

Met Voigt Travel vlieg je 's zomers en 's winters direct vanuit Nederland naar Noord-IJsland: een rustiger en minder toeristisch stukje IJsland. Hier hoef je niet bang te zijn voor massa's reizigers bij watervallen, op boten of in warmwaterbronnen. In het noorden ben je ver weg van de massa. Wij geloven er in dat je reis leuker wordt wanneer je je tussen de lokale inwoners begeeft, samen met hen een biertje drinkt en op pad gaat. Wij werken samen met lokale reisgidsen en hosts en je slaapt vrijwel altijd in kleine persoonlijke hotels en lodges. 

Voor een last minute reis naar IJsland zit je bij Voigt Travel goed.  Voigt Travel brengt je zowel in de zomer als in de winter naar IJsland. De meeste van onze rondreizen zijn gegarandeerd en kun je daarom kort van te voren boeken. En dan met name onze winterreizen. Voor de zomer is het iets lastiger, omdat de beschikbaarheid in IJsland dan kleiner is. Er willen 's zomers meer mensen naar IJsland en daarom raden we je aan een zomerreis langer van tevoren te boeken. Dan kunnen we eventueel met je meekijken en ben je er verzekerd van dat je de reis maakt waar je altijd al van droomt.

Bekijk alle winterreizen naar IJsland.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel