Familievakantie in IJsland
Familievakantie IJsland Alles over familievakanties in IJsland

Familievakantie in IJsland

IJsland is de perfecte familiebestemming voor jong en oud. Er is genoeg te zien en te doen voor alle leeftijden, en een familievakantie in IJsland zal zorgen voor onvergetelijke herinneringen die je samen maakt. Een droomreis voor het hele gezin!

Dompel je samen onder in een warmwaterbron, verken de uitgestrekte valleien , maak kennis met IJslandse paarden, spot het Noorderlicht, bewonder imposante watervallen met het hele gezin en laat de kinderen oog in oog staan met de meest indrukwekkende dieren van IJsland: de walvissen. Een reis om nooit te vergeten. Voigt Travel is gespecialiseerd in reizen naar IJsland met kinderen en heeft een speciaal Kids Actief programma samengesteld om je familievakantie naar IJsland onvergetelijk te maken.

Familievakantie in IJsland   

Kids Actief programma bij Voigt Travel

Ben je op zoek naar een actieve gezinsvakantie in IJsland, dan is een vakantie uit het Kids Actief programma van Voigt Travel op je lijf geschreven. Bij deze actieve IJsland reizen is alles geregeld: de vlucht, het vervoer, het verblijf (met kindvriendelijke faciliteiten) én een activiteitenprogramma voor jong en oud. Het zijn echte alles-in-één reizen met heel veel inbegrepen excursies en extra's. Vrijwel iedere dag ga je met een lokale gids op pad en in veel gevallen kun je 's avonds ook aanschuiven voor het diner. Alles is tot in de puntjes voor je geregeld!

Kids Midweek Vogafjós Mývatn

Ben je op zoek naar een gezinsreis met een actief programma en veelzijdige kindvriendelijke faciliteiten bij je accommodatie? Deze reis naar Mývatn is dan perfect! Je neemt deel aan avontuurlijke activiteiten die geschikt zijn voor families met kinderen vanaf 7 jaar. Maak kennis met de typisch IJslandse paarden, ga walvissen spotten en ontdek de prachtige highlights van Mývatn. Naast dit actieve programma kun je volop genieten van de faciliteiten van Vogafjos Farm Resort. Je kunt er op zoek gaan naar de schapen, een kijkje nemen in de stallen en knuffelen met de koeien. Wanneer je na het (inbegrepen!) diner terugloopt naar je kamer heb je zelfs kans om het noorderlicht aan de hemel te zien dansen! Lees hier meer over deze reis.
 

Walvissen spotten 

Kids Week Sel Hotel in Mývatn

Geniet tijdens deze vakantie in Mývatn met je familie een week lang van de IJslandse natuur en winterse activiteiten in een decor van besneeuwde lavavelden, kraters en bevroren watervallen. Jullie gaan o.a. paardrijden over een bevroren meer, walvissen spotten vanaf een boot en husky’s aaien. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en naast het programma is er ruimte om de rest van de reis helemaal naar wens te maken. Ga bijvoorbeeld op jacht naar het noorderlicht, of breng een bezoek aan de Dettifoss waterval! Check het programma hier.
 

Wat is een IJslands paard 

Kids Weekend Vogafjós Mývatn

Zoek je een uniek weekendje weg voor de hele familie? Deze winterse kidsreis in Mývatn is precies wat je zoekt! In een paar dagen ontdek je de schoonheid van IJsland en word je meegenomen in het lokale IJslandse leven.  Je verblijft in het sfeervolle guesthouse Vogafjós waar genoeg te zien en beleven valt. Er zijn bijzondere activiteiten (vanaf 7 jaar) inbegrepen: zo bezoeken jullie een paardenboerderij waar je zelf ontdekt hoe het is om op een echt IJslands paard te rijden, gaan jullie op zoek naar walvissen in de Arctische zee en dompelen jullie je in de avond met z’n allen onder in Mývatn Nature Baths. Een onvergetelijk weekend! Je boekt deze reis in de voorjaarsvakantie hier.

Walvissen spotten