Weekend

"Een weekend boordevol activiteiten voor jouw winter vakantie in IJsland"

ijsland-winter-jouw-avontuur-weekend-header
lisette-k-lapland
Lisette Hartman

IJsland winter: avontuurlijke reizen naar het noorderlicht

Lisette Hartman, IJsland specialist Voigt Travel: "In de winter verandert IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt onder een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Een walhalla voor natuurfotografen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken. Waar andere reisorganisaties stoppen, gaat Voigt Travel verder. Je vliegt met ons in februari en maart van Amsterdam rechtstreeks naar Akureyri, in het noorden van IJsland. Zonder een hinderlijke overstap in Reykjavik. Zo sta je in een mum van tijd in het IJslandse winterwonderland.

Je krijgt alle tijd om de mooie natuur te wonderen, maar tijdens een wintervakantie in IJsland kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten. Stap in Húsavík op een RIB-boot om walvissen te spotten, ga sneeuwscooteren in Mývatn, paardrijden over deels bevroren meren en bekijk de wondere wereld in een ijsgrot. Is het je droom om het noorderlicht in IJsland te zien? Ga dan met Voigt Travel in de winter naar Noord-IJsland, waar de kans het grootste is.
 

IJsland winter kun je op verschillende manieren ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een avonturenweek met veel activiteiten. Heb je maar een paar vrije dagen, kies dan voor een short break. De eigenzinnige reiziger kiest voor een fly & drive rondreis, inclusief goed uitgeruste huurauto, en reizigers die meer van het land willen leren gaan mee met een groepsreis. Voor een ieder wat wils!"

3 mooie IJsland winter reizen gevonden

 • Inclusief diners Boekbaar 2022
  4 dagen, halfpension, v.a. € 1.375 p.p.

  Winteravontuur Weekend Vogafjós Mývatn

  weekend-winteravontuur-myvatn-thumb
 • Inclusief excursies Boekbaar 2022
  4 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 1.125 p.p.

  Winterwonderland® Weekend Fosshotel Mývatn

  winterwonderland-weekend-myvatn-thumb
 • Onontdekte regio Boekbaar 2022
  4 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 1.095 p.p.

  Winteravontuur Weekend Kea Hotel Akureyri

  winteravontuur-weekend-akureyri-header-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Het veilig-op-reis-pakket Gratis extra voor alle reizigers van Voigt Travel in de winter
veilig-op-reis-pakket-slider