PRINT PAGINA

Kids Midweek Sel Hotel Mývatn

Unieke winteractiviteiten in de wondere wereld van Noord-IJsland

Dag 1

Dag 1 Welkom in IJsland!

Welkom in IJsland!

Na een rechtstreekse vlucht van Schiphol Airport naar Akureryi staat er een gids voor je klaar die je naar het mooie Mývatn brengt. Om alvast in de IJslandse sfeer te komen maak je een stop bij de Goðafoss waterval waar je ruim de tijd hebt om te genieten van de prachtige omgeving. Door het tijdverschil zul je al snel trek krijgen. Geen zorgen, er staat een heerlijke soeplunch voor je klaar bij het hotel. Laat je vandaag vooral verwennen door de IJslandse schoonheid.

Dag 2

Dag 2 Op ontdekkingstocht in Mývatn

Op ontdekkingstocht in Mývatn

Het lieflijke Mývatn staat vandaag centraal. Je bezoekt de highlights, leert lokale mensen kennen en wordt verliefd op de omgeving. De gids verteld je alles over het dorp. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en voor je het weet wil je Mývatn nooit meer verlaten. Gelukkig is de dag nog niet voorbij. Vanavond kun je in alle rust genieten van de indrukken die je vandaag hebt opgedaan. Stap met een drankje de Nature Baths in en relax zoals de lokale bevolking dit doet. Gegarandeerd dat je vanavond in een heerlijk diepe slaap valt. 
Duur Mývatn parels en hoogtepunten: ca. 4-5 uur
Duur Mývatn Nature Baths: ca 2 uur

Dag 3

Dag 3 Bijzondere belevenissen

Bijzondere belevenissen

Ooit een walvis van dichtbij gezien? Vandaag is je kans! Samen met een gids reis je nog noordelijker af naar het vissersdorpje Húsavík. Je stapt aan boord van een traditionele eikenboot en je laat je meevaren de Arctische zee op. Houd de omgeving goed in de gaten, de walvissen kunnen zomaar boven het water opduiken. Na de boottocht geniet je op eigen gelegenheid van een lekkere seafood lunch of je brengt nog een bezoek aan het walvismuseum. Aan het eind van de dag keer je terug naar Mývatn en geniet je onderweg van de mooie sneeuwlandschappen die voorbij komen.
Duur programma: ca. 7-8 uur

Dag 4

Dag 4 Maak kennis met Huskies

Maak kennis met Huskies

Je bezoekt een husky boerderij waarbij je kennis maakt met de enthousiastte honden. De husky houders vertellen je alles over de dieren en er is genoeg tijd om met ze te spelen en knuffelen. Heb je nog energie over? Boek dan de magische noorderlicht tour extra bij, waarbij de gids je naar de beste plek zal brengen om het noorderlicht te spotten en vast te leggen op camera. 
Duur programma: ca. 2,5- 3 uur

Dag 5

Dag 5 Tijd om naar huis te gaan

Tijd om naar huis te gaan

Helaas is het vandaag tijd om naar huis te gaan. Geniet nog even van het uitgebreide ontbijt voordat je met de transfer terug naar het vliegveld van Akureyri wordt gebracht voor de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam Schiphol Airport. Deze unieke reis zal je niet snel meer vergeten.

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
Of e-mail: