Groepsreizen

"Avontuurlijke Groenland rondreizen en groepsreizen per expeditieschip"

groenland-groepsreizen
cees-van-den-bosch-noorderlicht

Cees van den Bosch

"Bijzondere cruises rond de Diskobaai in Groenland"

"Op zoek naar iets heel anders? Ga dan mee tijdens onze Groenland groepsreizen! Tijdens een groepsreis in de zomermaanden stapt u aan boort van het expeditieschip MS Cape Race en bezoekt u verrassende gebieden, waarvan u nooit had gedacht dat ze op Groenland zouden bestaan. En dat zowel vanaf het water als vanaf vaste land! Aan beide werelden wordt gedurende de Groenland rondreizen veel aandacht besteed. Want juist in de zomermaanden laat dit eiland zich van zijn mooiste en meest afwisselende kant zien.

Een groepsreis op Groenland maakt u waarschijnlijk niet meerdere keren in uw leven. Het moet dus een 'once in a lifetime experience' zijn. Dat beseffen we bij Voigt Travel maar al te goed. En daarom gaan alleen de beste reisleiders mee aan boord. Deze deskundige mensen kunnen u alles vertellen over Groenland, de flora, fauna en haar inwoners. Maar dat doen de Groenlanders ook graag zelf! U ontmoet de locals en ervaart hoe het is om op dit onherbergzame eiland te leven. Op Groenland rondreizen gebeurt uiteraard in kleine groepen met gelijkgestemden. Er is dus veel persoonlijke aandacht en tijdens de internationale groepsreizen Groenland zullen de beste vriendschappen ontstaan.
 

In de wintermaanden is Groenland bedekt onder een dikke laag ijs en sneeuw. In de zomer drijven de metershoge gletsjers en ijsschotsen vlak voor de kust van Groenland. Boekt u een cruise, dan ziet u dit spectaculaire landschap dus vanaf heel dichtbij! Hoewel er niet veel verschillende langzoogdieren op Groenland leven dankzij de jacht van de Groenlanders, ziet u wel een aantal heel bijzondere dieren. Wat te denken van rendieren, muskusossen of de zeldzame poolwolf. Daarnaast leven er veel vogels op Groenland die we in Europa niet kunnen aantreffen. En met een beetje geluk ziet u tijdens de Groenland rondreizen ook walvissen rond de boot zwemmen!"

2 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Fascinerende zeereis
  11 dagen, groepsreis, v.a. € 7.740 p.p.

  Noorderlicht in de Diskobaai

  noorderlicht-diskobaai-thumb
 • Een expeditie waard
  11 dagen, groepsreis, v.a. € 7.740 p.p.

  Rondom de Diskobaai

  rondom-diskobaai-thumb