PRINT PAGINA

Saimaa Archipel Fly & Bike

Een perfecte fietsvakantie langs het Saimaameer

Dag 1

Dag 1 Op naar Zuid-Finland

Op naar Zuid-Finland

Vandaag begint het avontuur! Vanaf Rotterdam stap je op de directe vlucht naar Savonlinna. Vanaf de luchthaven wordt je opgehaald om richting je eerste bestemming te gaan. Eenmaal aangekomen bij Harjun Portti wordt je warm ontvangen. Heb je een fiets gehuurd? Deze ontvang je hier. Heb je je eigen fiets meegenomen? Dan ben je er al helemaal klaar voor! Overnachting in Harjun Portti.

Dag 2, 3 & 4

Dag 2, 3 & 4 De mooiste fietsroutes van het merengebied

De mooiste fietsroutes van het merengebied

De komende dagen staan in het teken van betoverende fietsroutes. Je bevind je in het grootste merengebied van Finland, het Saimaameer. De vele eilanden, bossen en begaande wegen maken het dé ideale plek om erop uit te gaan. Daarnaast kun je fietsend of per trein, een bezoek aan de zomerse stad Savonlinna brengen, ontdek de vele barretjes en de levendige zomermarkt. Overnachting in Harjun Portti, in een cabin met eigen sauna.

Dag 5

Dag 5 Tijd om het Saimaa Archipel te verkennen

Tijd om het Saimaa Archipel te verkennen

Vandaag reis je door naar je volgende bestemming. Heb je een fiets gehuurd? Die lever je even in, er staat namelijk straks weer een nieuwe voor je klaar. Als je je eigen fiets mee hebt, gaat je vertrouwde vriend, gewoon mee op het transfer. Na een ontspannen rit van ca. 1,5 uur kom je aan bij Pistohiekka Resort. Een heerlijke plek om het archipel te ontdekken. Overnachting in Pistohiekka Resort.

Dag 6 & 7

Dag 6 & 7 De Puumala Archipelago Route

De Puumala Archipelago Route

Er staat weer een bijzondere fietsroute op je te wachten, namelijk de Puumala Archipelago Route. Ontdek de prachtige wegen door het archipel terwijl je omringd wordt door water. De route is hier en daar verbonden door ferry overtochten, een hele ervaring op zich! Wil je een dagje iets anders beleven? Ruil je fiets dan eens in voor een kano en ontdek de omgeving vanaf het water! Overnachting in Pistohiekka Resort.

Dag 8

Dag 8 Op naar huis

Op naar huis

De heerlijke week zit er alweer op, vandaag wordt je namelijk weer teruggebracht naar de luchthaven. Boordevol energie en voldaan van deze actieve week in de natuur stap je op het vliegtuig. Zien we je snel weer?

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
Of e-mail: