noord-europa-actief-header

Actief

"Actieve reizen naar het land van ontelbare meren: Finland"

lisette-h-finland
Lisette Hartman

Rondreis Finland: unieke avonturen in het Fins Lapland en het Finse merengebied

Lisette Hartman, specialist Noord-Europa: "Ben je op zoek naar een unieke bestemming? Waar je nog één kunt zijn met de natuur en niet overal struikelt over andere reizigers? Wij kunnen een rondreis door Finland van harte aanbevelen. Kies voor een vakantie met eigen auto of een Fly & Drive rondreis. Met Voigt Travel vlieg je deze zomer rechtstreeks naar Fins Lapland én Zuid-Finland. Liever met eigen auto op pad? Ga dan voor het Finse merengebied! Vaar over de Oostzee naar de Finse hoofdstad Helsinki."

Finland in de zomer: kies je regio
Op vakantie in de zomer naar Finland? Met Voigt Travel reis je naar de mooiste en meest romantische regio's. In Finland ga je zomers van de gebaande paden. Kies voor het zuiden waar je lieflijke dorpen, idyllische heuvels en zonovergoten meren aantreft. Ook perfect voor een fietsvakantie. In het ruige Lapland ervaar je de wildernis. Spot beren, voel je helemaal alleen op de wereld en trotseer snelstromende rivieren. Naar welke regio je ook gaat: in Finland beleef je een unieke zomer, weg van de massa, onder het genot van een stralende middernachtzon. 

Tips en inspiratie voor je zomervakantie naar Finland
Welke kleding moet je meenemen en welke highlights mag je tijdens je vakantie in Finland echt niet missen? Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom helpen we je graag op weg met wat tips en inspiratie voor jouw vakantie naar Finland. Klik hier voor meer informatie over een zomervakantie in Fins Lapland of Zuid-Finland.
 

3 mooie Finland zomer reizen gevonden

 • Romantische fietsroutes In prijs verlaagd
  8 dagen, Fly & Bike, v.a. € 1.695 p.p.

  Saimaa Archipel Fly & Bike

  Saimaa Archipel Fly & Bike
 • Voor vrijbuiters
  15 dagen, kampeerreis, v.a. € 1.295 p.p.

  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland

  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland
 • Ultieme vrijheid
  8 dagen, kampeerreis, v.a. € 995 p.p.

  Kampeer Express Lapland

  Kampeer Express Lapland