Overnachten bij Schiphol zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

radisson blu amsterdam schiphol

Overnachten bij Schiphol voorafgaand aan uw reis

Misschien woon je wat verder weg van Schiphol of vind je het niet prettig om ’s nachts te moeten rijden. Overweeg dan een overnachting in de buurt van Schiphol, zodat je ondanks de vroege vlucht toch nog aan een goede nachtrust toekomt!

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ligt op het groene bedrijvenpark Schiphol-Rijk, op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol. Een gratis pendelbus van/naar de luchthaven is 24 uur per dag beschikbaar. Nadat je de auto op lang parkeren hebt achtergelaten neem je de pendelbus naar de luchthaven. Vanaf hier kun je overstappen op de pendelbus naar het hotel. Op zondagochtend neem je vervolgens weer de pendelbus terug naar de luchthaven. Geef bij het inchecken aan hoe laat je op Schiphol dient te zijn. Vanwege de vroege vertrek biedt het hotel als extra service een ontbijtpakketje aan, dat je mee kunt nemen naar de luchthaven.

Kamers

De ruime hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van twee 1-persoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten

​Ruime lobby met receptie. Naast de bar bevindt zich het OTIUM Restaurant waar een intieme, moderne sfeer heerst. Het restaurant biedt een gevarieerd menu en serveert lokale en internationale specialiteiten. De lounge Otium serveert koude drankjes en lichte hapjes in typische lounge-ambiance. Je hebt verder gratis toegang tot de gezondheidsclub van het hotel, uitgerust met uitgebreide fitnessfaciliteiten, een sauna en stoombad.

Tarieven

- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 54,50 per persoon
- Bij 1 persoon in 1-persoonskamer: € 88,50 per persoon
- Extra bed (maximaal 1 per kamer): € 50,50 per persoon

Voor iedere gast staat er op het moment van uitchecken een ontbijtbox klaar.

Reserveren

Je kunt een overnachting op Schiphol reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van je relevante reis/arrangement.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.