Extra's van Voigt Travel

vakantie finland

Vele extra's bij uw winterreis naar Finland!

Als u uw winterreis naar Finland via de specialist Voigt Travel boekt, bent u niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!
 

Extra's bij uw eigen auto reis naar Finland

Auto gratis aan boord
Uw personenauto (max. hoogte 2.10 m.) gaat gratis mee aan boord, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata.

Comfortabele hut
Tijdens uw passage over de Oostzee is voor u een comfortabele privé hut met douche/toilet gereserveerd. Op de moderne schepen van Finnlines zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een buffetrestaurant, bar, winkel en een sauna. Kinderen onder de 6 jaar reizen zonder eigen bed aan boord.

Havengelden
Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen zoals bekend per december inbegrepen.

Hotel in Noord-Duitsland
Het stop-over hotel in Lübeck is inbegrepen. In dit hotel in Noord-Duitsland kan maximaal één extra bed worden bijgeplaatst.

Reisinformatie
De routebeschrijving met aanvullende tips vindt u in de reisinformatie.

Meenemen hond
Is alleen mogelijk wanneer er een speciale bungalow en/of kamers in het hotel boekbaar zijn. Extra kosten voor de hond aan boord van de overtocht zijn 140 euro voor het retour en is alleen mogelijk wanneer er aan boord speciale hutten beschikbaar zijn.
 

Extra's bij uw fly & drive reis naar Finland

Voordelig parkeren op Schiphol
Boekt u een fly & drive naar Zuid-Finland dan parkeert u uw auto extra voordelig op Schiphol P3 Lang Parkeren. U betaalt voor 8 dagen niet € 82,50, maar het kortingstarief van slechts € 35! Eén van de vele extra's van Voigt Travel! Let op, u moet wel zelf uw parkeerplaats reserveren! Klik hier om te reserveren

Rechtstreekse vlucht
U vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Helsinki met een comfortabele vlucht van Transavia.

Minimaal een Volkswagen Polo
De inbegrepen huurauto is minimaal een Volkswagen Polo. Dit maakt de rondreis een stuk comfortabeler!

Huurauto met onbeperkte kilometers
Bij ons geen vervelende maximum aan kilometers op uw huurauto. U kunt onbezorgd rondreizen, zonder onverwacht belast te worden met extra kosten per kilometer.

Reisinformatie
De routebeschrijving met aanvullende tips vindt u in de reisinformatie.