header-finland-winter-met-de-auto

Eigen auto

"Zuid-Finland, het best bewaarde geheim in het Pure Noorden"

lisette-k-lapland
Lisette Hartman

Unieke Zuid-Finland reizen en vakanties in de winterLisette Hartman, specialist Finland: "Wie op zoek is naar een betaalbare wintervakantie, comfortabel met eigen auto, kiest voor de pure en ongerepte winter van Finland. Wist je dat het eigenlijk heel makkelijk en comfortabel is om naar Zuid-Finland te reizen? Voigt Travel heeft alle randvoorwaarden geschept, zodat je alleen nog maar je auto de juiste kant op hoeft te sturen. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken! Een Finland vakantie in de winter is heel anders dan je gewend bent van de traditionele wintersport. De enige overeenkomst is dat er volop sneeuw is, met prachtige skipistes en kilometers aan langlaufloipes.

Wat een wintervakantie in Finland zo uniek maakt is dat je er prachtige sneeuwscootersafari’s kunt maken en oog in oog kunt staan met husky’s. En ’s avonds gril je natuurlijk een worstje boven het kampvuur. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos voor liefhebbers van sneeuwschoenwandelen en skiën. Hoewel de pistes in Zuid-Finland uiteraard kleiner en lager zijn dan in de traditionele wintersportlanden, verzekeren we je dat je in Finland nooit in de rij hoeft te staan. Dat geldt ook voor onze reizen naar Fins Lapland. En wie weet is er net als je op vakantie in Finland bent wel een wedstrijd schansspringen aan de gang in Lahti. Een populaire sport in Finland. Daar moet je een keer geweest zijn!

Kortom, de Finland winterreizen van Voigt Travel zijn een geweldige belevenis. Je gaat met eigen auto in Noord-Duitsland al aan boord van de Finnlines ferry die zich een weg kraakt door de deels bevroren Oostzee. Uitgeslapen en uitgerust kom je ongeveer 27 uur later in Helsinki aan. Of kies voor een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar hoofdstad Helsinki. In het zuiden van Finland heb je het beste van twee werelden: de ongerepte bossen van Finland én de charmante hoofdstad Helsinki, aan absolute aanrader."

5 mooie Finland winter reizen gevonden

 • Privé-sauna en activiteitenpakket inbegrepen Profiteer van vroegboekprijzen!
  9 dagen, eigen auto, v.a. € 795 p.p.

  Winteravontuur Himos bungalows

  Winteravontuur Himos bungalows
 • Excursies inbegrepen

  Winteravontuur Sahanlahti

  Winteravontuur Sahanlahti
 • Verken Nuuksio Nationaal Park Nieuw in ons aanbod!

  Nuuksio Nationaal Park & Helsinki

  Nuuksio Nationaal Park & Helsinki
 • Beleef een magisch winteravontuur Nieuw in ons aanbod!

  Magisch Finland

  Magisch Finland
 • Schaatsend over het bevroren merengebied Boekbaar 2025

  Winteravontuur duizend meren en Helsinki

  Winteravontuur duizend meren en Helsinki

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel