Aanbiedingen en acties

aanbieding finland winter

Aanbiedingen Finland winter

Komende winter eens iets totaal anders? Ga dan met eigen auto naar het zuiden van Finland! Voigt Travel heeft de overtocht over de Oostzee al voor je geregeld. Bang voor gladde wegen hoef je niet te zijn. Winterbanden zijn dankzij de uitstekend geprepareerde wegen voldoende. Geniet vervolgens van een week in de sneeuw met bijzondere activiteiten. Bekijk hieronder de aanbiedingen voor winters Finland.
 


 

Vroegboekaanbieding Winteravontuur Finland

finland winter aanbieding

Vergeet Sauerland of Oostenrijk en kies dit jaar voor een hele ándere wintervakantie. Want voor hetzelfde geld vaar je met de ferry-ijsbreker naar Helsinki voor een heerlijk verblijf in een bungalow mét sauna en open haard, in de besneeuwde bossen van Zuid-Finland. Ruik je de kaneelbroodjes al? Maak een sneeuwscootertocht, ga ijsvissen of nog sterker, trek een speciaal pak aan en duik zelf het ijswak in! Als er dan nog tijd over is, trek je de sneeuw- of skischoenen aan. Het skigebied van Himos heeft meer dan 20 sneeuwzekere pistes en wel 200 km aan geprepareerde langlaufloipes, verlicht van 8 uur 's morgens tot 22.00 uur 's avonds. Profiteer nu van extra vroegboekkorting en boek vóór 31 oktober 2019, daarna gaat de reissom drastisch omhoog.
 

Aanbieding

Profiteer nu van een aantrekkelijke vroegboekkorting op een unieke wintersportvakantie naar Finland. Al vanaf € 484 p.p. bij 4 personen. Geheel verzorgd, 9-daagse reis met eigen auto en ferry. Enige voorwaarde: winterbanden regelen en boeken vóór 31 oktober 2019.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de eigen auto reis: Winteravontuur Himos Bungalows
  • Geldig bij vertrek op: 4 januari t/m 7 maart 2020
  • Boeken vóór 31 oktober 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De vroegboekkorting geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen


 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel