Exclusieve reizen met Voigt Travel 

Per privé jet

Exclusieve reizen met een prive jet

ruka reis

Annemarie Peeters: reisspecialist Voigt Travel
 

"Extra genieten met deze exclusieve reizen per privé jet"

"Ook voor de liefhebbers van luxe en exclusiviteit hebben wij bij Voigt Travel veel te bieden. Jouw reis begint super ontspannen. Je reist in een privé jet naar de bestemming naar keuze. Wordt het winters Lapland of één van onze andere bestemmingen? Wij bieden verschillende soorten vliegtuigen aan, en in overleg kiezen we er één die aansluit bij de grootte van je reisgezelschap. Dit kan variëren van een klein gezelschap van vier personen tot een grote groep van wel meer dan twintig personen. Gedurende de vliegreis is het vliegtuig geheel voor jou en je reisgezelschap, hoe bijzonder is dat? Je kunt gebruik maken van de optie van CO2 compensatie en om te vliegen op duurzame brandstof om op deze manier de impact van je reis op het klimaat zo veel mogelijk beperken. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor het verblijf hebben wij diverse accommodaties in ons aanbod waar je van alle gemakken en luxe bent voorzien. Gedurende het verblijf kun je genieten van onvergetelijke excursies. Zo kun je kiezen uit verschillende luxe villa's zoals Villa Rukan Huurre, of een schitterend boutique hotel.

Wat zijn jouw wensen? We kijken er naar uit om een unieke en onvergetelijke reis voor je samen te stellen!"
 


 

De vliegtuigtypes

Wij reserveren in overleg met jou een beschikbaar vliegtuigtype die aansluit bij de omvang en wensen van je reisgezelschap. Zo kun je in een Cessna vliegtuig vliegen of een type van het merk Beechcraft.

 

Voorbeeld van een Cessna 421c

prive jet cessna 

Voorbeeld van een Beechcraft King Air

prive jet beechcraft king air 

Genieten van luxe en service aan boord van de Cessna Citation Bravo

Cessna Citation Bravo interieur 

 

Neem contact met mij op over de Exclusieve reizen per privé jet met Voigt Travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel