Aanbiedingen en acties

Camper aanbieding IJsland

Kies voor ultieme vrijheid en ontdek het magische IJsland in een huurcamper. Je kunt gaan en staan waar je wilt Je begint je reis in Akureyri, in het ongerepte noorden van IJsland. Je stapt nog dezelfde dag aan boord voor een walvisssafari aan de kust. Misschien zie je wel zeehonden, dolfijnen en zelfs papegaaiduikers! Je camper is van alle gemakken voorzien, inclusief beddengoed, een gasfles en een campingset met eet- en kookgerei. Zoek zelf je meest idyllische overnachtingsplaatsen uit: te midden van een landschap met beukende watervallen, kraters en lavastranden, gletsjers en borrelende poelen waan je je op een roadtrip in een totaal andere wereld. Boek nu een 8-, 15- of 22-daagse fly & camper naar keuze en wij regelen er GRATIS die walvissafari voor je bij, t.w.v. € 83,50 per persoon.
 

Aanbieding

Boek vóór 18 juni 2019 een 8-, 15- of 22-daagse camperreis naar IJsland en wij boeken er GRATIS een walvissafari voor je bij, t.w.v. € 83,50 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een camperreis naar IJsland
  • Reserveren o.v.v. CMP19
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata in juni, juli, augustus en september 2019
  • Boeken vóór 18 juni 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze aanbieding is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reizen de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: CMP19
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur een vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel