Aanbiedingen en acties Speciaal voor lezers van Plus Magazine

aanbieding plus

Aanbieding IJsland

Dit is de ultieme ontdekkingsreis waarbij je in een week een groot aantal highlights van IJsland van je bucketlist kunt afstrepen. Je begint je reis in het rustige noorden van IJsland: langs de Diamond Circle route kun je walvissen spotten, vergaap je je aan de enorme Dettifoss waterval en wandel je rond de adembenemende kloof van Ásbyrgi. Je combineert deze route met de bekende Golden Circle in het zuiden van IJsland: zo ontdek je ook de Gullfoss waterval, de geisers van Geysir, Nationaal Park Þingvellir en de hoofdstad Reykjavik. Onderweg verblijf je in de meest bijzondere hotels van IJsland, in Reykjavik en Akureyri maar ook in een voormalige school en een architectonisch hoogstandje in de ruige natuur van Mývatn. Boek vóór 1 juni en wij boeken er GRATIS een walvissafari bij vanuit de haven van Akureyri, t.w.v. € 83,50 p.p. inclusief gids aan boord, een warme overall en walvisgarantie!
 

Aanbieding

Boek vóór 1 juni 2019 de 8-daagse fly & drive rondreis Diamond en Golden Circle en en wij boeken er GRATIS een walvissafari bij, t.w.v. € 83,50 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Diamond en Golden Circle
  • Reserveren o.v.v. PLU19
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata: van 27 mei t/m 2 september 2019
  • Boeken vóór 1 juni 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: PLU19
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel