Aanbiedingen en acties speciaal voor lezers van NRC

Voigt Travel in NRC

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring.

Bekijk hieronder alle reizen van Voigt Travel die onlangs in NRC zijn gepubliceerd.​
 

 


 

8-, 15- en 22-daagse camperrondreizen door IJsland

nrc aanbieding

Een camperreis IJsland is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar de kleine luchthaven van Akureyri, in het relatief rustige Noord-IJsland. Hier wachten de IJslanders op je en nemen je mee naar de door jou geboekte IJsland camper. Vanaf Akureyri maak je een rondreis langs de imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen van IJsland. Elke dag wakker worden in een magische omgeving? Een campervakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid.
 

Voigt Travel biedt je de keuze uit maar liefst vijf verschillende campers. De handzame Volkswagen Caddy Beach biedt opvallend veel ruimte, met een comfortabel bed en tent. Met de stoere 4x4 Toyota Pick-Up Camper behoort zelfs het hoogland van de binnenlanden tot jouw speelveld. De stijlvolle Mercedes Benz Marco Polo camper is een ruime bus met design interieur, inclusief keuken! Met de kinderen op vakantie én behoefte aan nog meer ruimte? Voigt Travel biedt je ook de keuze uit twee types 'motorhomes'. In iedere camper IJsland is een uitgebreide camping set inbegrepen, evenals bedlinnen en een gevulde gastank. Om de reis zo comfortabel mogelijk te laten eindigen, slaap je de laatste nacht in een goed hotel in het centrum van Akureyri.
 


 

 


 

Aanbieding Noordkaap, Lofoten en Lapland

nrc aanbieding

Speciaal voor de lezers van het NRC. Complete rondreis langs de poolcirkel, de Noordkaap en de fjorden. Ontdek de toendra en taiga van Fins, Noors en Zweeds Lapland en droom weg op de schilderachtige Lofoten. Als je nu boekt, dan regelen wij een geweldige RIB-boot safari op de Lofoten in de imposante Trollfjord om zeearenden te spotten. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek vóór 25 februari a.s. de 15-daagse fly & drive of 20-daagse eigen auto rondreis Noordkaap, Lofoten en Lapland en wij boeken er GRATIS een Trollfjord & zeearendsafari per RIB-boot voor je bij op de Lofoten, t.w.v. € 94 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de 15-daagse fly & drive of 20-daagse eigen auto rondreis: Noordkaap, Lofoten en Lapland
  • Reserveren o.v.v. NRC20
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
  • Boeken vóór 25 februari 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reizen de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NRC20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur een vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel