Voigt Travel in NRC
Aanbiedingen en acties speciaal voor lezers van NRC

Voigt Travel in NRC

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken daarom uit eigen ervaring.

Bekijk hieronder alle reizen van Voigt Travel die onlangs in NRC zijn gepubliceerd.​
 

 


 

Week Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

nrc aanbieding noordkaap

Ben je romantisch aangelegd? Voel je je aangetrokken tot de ruige wildernis, maar verlang je ook naar schilderachtige dorpjes in de fjorden en fleurige vissersboten langs de steigers? Dan heb je een date! Je vliegt naar Rovaniemi en leert tijdens je vakantie in het uiterste noorden van Scandinavië niet alleen de toendra en de taiga van Fins Lapland kennen, maar bezoekt ook de Noordkaap en je vervolgt de route dan via de fjorden van Noord-Noorwegen naar de schitterende eilandengroep de Lofoten. Wij garanderen je dat deze reis voor altijd op je netvlies gebrand zal staan!
 


 

 


 

Week Noordkaap fly & drive

nrc aanbieding noordkaap

Altijd al gedroomd van een echte roadtrip door Scandinavië, langs de Noordkaap? Deze 8-daagse Noordkaap fly & drive rondreis brengt je langs de mooiste adressen in Finland en Noord-Noorwegen, met als letterlijke hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap. Je slaapt in een authentieke Finse bungalow met sauna, in een hotel vlakbij de Noordkaap en nabij de bergen van Alta en in de stad Tromsø. Je ontmoet honderden rendieren en je geniet van deze laatste wildernis in Europa.
 


 

 


 

15-daagse IJsland Compleet fly & drive

nrc aanbieding ijsland

Op je gemak alles van IJsland zien, binnen twee weken, en alles geregeld? Dan is dit jouw IJsland rondreis! Vanuit het oogstrelende Mývatn volg je de beroemde IJsland Ringweg langs alle highlights. West-IJsland, Reykjavík, de zuidkust en het oosten, waarna je de reis weer beëindigt aan de noordkust. Je verblijft op de meeste locaties twee nachten, zodat je het maximale uit de omgeving kunt halen. Alle tijd om lange wandelingen te maken in nationaal parken, te ontspannen in geothermische warmtebronnen, steden en vissersdorpjes te bezoeken én activiteiten te doen. Naast de vlucht en alle accommodaties, is ook de huurauto voor je geregeld.
 


 

 


 

8-, 15- en 22-daagse camperrondreizen door IJsland

nrc aanbieding

Een camperreis IJsland is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar de kleine luchthaven van Akureyri, in het relatief rustige Noord-IJsland. Hier wachten de IJslanders op je en nemen je mee naar de door jou geboekte IJsland camper. Vanaf Akureyri maak je een rondreis langs de imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen van IJsland. Elke dag wakker worden in een magische omgeving? Een campervakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid.
 

Voigt Travel biedt je de keuze uit maar liefst vijf verschillende campers. De handzame Volkswagen Caddy Beach biedt opvallend veel ruimte, met een comfortabel bed en tent. Met de stoere 4x4 Toyota Pick-Up Camper behoort zelfs het hoogland van de binnenlanden tot jouw speelveld. De stijlvolle Mercedes Benz Marco Polo camper is een ruime bus met design interieur, inclusief keuken! Met de kinderen op vakantie én behoefte aan nog meer ruimte? Voigt Travel biedt je ook de keuze uit twee types 'motorhomes'. In iedere camper IJsland is een uitgebreide camping set inbegrepen, evenals bedlinnen en een gevulde gastank. Om de reis zo comfortabel mogelijk te laten eindigen, slaap je de laatste nacht in een goed hotel in het centrum van Akureyri.
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur een vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel