Aanbiedingen en acties speciaal voor lezers van Margriet

margriet voigt travel

Voigt Travel in Margriet

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en Schotland). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring.

Bekijk hieronder alle reizen van Voigt Travel die onlangs in Margriet zijn gepubliceerd.​
 

  • Camperreis Scandinavië

 

Camperreis Scandinavië

voigt travel margriet

De totale vrijheid voelen in het Pure Noorden van Europa? Boek een camperreis Scandinavië! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar Rovaniemi, in het noorden van Finland. Deze plaats ligt precies op de poolcirkel. Vanaf daar maak je een camper rondreis langs de mooiste locaties in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Heb je nog speciale locaties op je bucketlist staan? Tijdens een camperreis Scandinavië ben je dankzij het allemansrecht helemaal vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Overnachten aan de voet van de Noorse fjorden? Doen! Kamperen langs één van de duizend Finse meren? Een aanrader! Een camperreis Noorwegen, Zweden en Finland geeft het ultieme gevoel van vrijheid.
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel