Aanbiedingen en acties speciaal voor lezers van Margriet

margriet voigt travel

Voigt Travel in Margriet

Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en Schotland) en het Ware Zuiden (Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring.

Bekijk hieronder alle reizen van Voigt Travel die onlangs in Margriet zijn gepubliceerd.​
 

  • Familiereis Finland fly & drive
  • Camperreis IJsland

 

Familiereis Finland fly & drive

familiereis finland

Op zoek naar een unieke zomervakantie met het hele gezin? Kies dan voor deze familiereis Finland, waar je twee weken lang met het hele gezin van alle hoogtepunten in zowel Finland als Fins Lapland geniet. Je verblijft in drie verschillende vakantiewoningen, die stuk voor stuk uitnodigen om heerlijk te wandelen, fietsen, kanoën of om te zwemmen in het meer. En wanneer de kinderen op bed liggen, geniet je van de privé sauna in de bungalow.
 


 


 

Camperreis IJsland

camperreis ijsland

Een camperreis IJsland is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land! Vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar de kleine luchthaven van Akureyri, in het relatief rustige Noord-IJsland. Hier wachten de IJslanders op je en nemen je mee naar de door jou geboekte IJsland camper. Vanaf Akureyri maak je een rondreis langs de imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen van IJsland. Elke dag wakker worden in een magische omgeving? Een campervakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid.
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel