Autorondreis IJsland
Autorondreis IJsland Alles over een roadtrip in IJsland

Autorondreis IJsland

Ben jij eigenzinnig en wil je zelf door het land van ijs en vuur rijden? Goed idee! Veel zien in je eigen tempo: een autorondreis door IJsland is een ideale manier om dit schitterende land te ontdekken. Lijkt het jou wat om in de auto te stappen en langs watervallen, lavavelden, mysterieuze valleien en borrelende geisers te rijden, maar wil je niet al te veel zelf regelen? Lees dan verder! 
 

Waar huur je een auto in IJsland?

Zelf een auto huren in IJsland is mogelijk, maar het is kostbaar en daarbij kost het veel tijd om alles zelf te regelen. Boek daarom een voordelige fly & drive autorondreis naar IJsland bij Voigt Travel! Bij onze fly & drive reizen ben je vrij om rond te reizen, maar zijn de essentiële zaken vooraf geregeld. Het vliegticket, de huurauto, de overnachtingen met ontbijt, mooie routesuggesties en opties voor bijzondere excursies zijn inbegrepen.

De voordelen van een roadtrip in IJsland

Het grootste voordeel van een roadtrip in IJsland is dat je het gevoel van vrijheid dat bij IJsland hoort kunt ervaren, maar de essentiële zaken vooraf geregeld zijn! Je hoeft alleen maar in te stappen en te genieten van alles wat IJsland te bieden heeft. Je ontvangt de huurauto al op het vliegveld. Wat een gemak! Je slaapt op de mooiste plekjes en ziet tijdens de reis ontzettend veel van IJsland. Er zijn verschillende routes voor je samengesteld zodat je alle highlights kunt ervaren. Het is natuurlijk ook mogelijk om af te wijken van de route, maar je overnachtingsplekken liggen vast. Vaak zit er ook een bijzondere activiteit bij de reis inbegrepen!

Nog meer zien en doen? In IJsland kun je van alles ondernemen. Daarom heeft Voigt Travel een aantal unieke activiteiten en excursies voor je geselecteerd die je bij je reis kunt boeken. Zo stel je gemakkelijk je eigen autorondreis door IJsland samen.
 

Autorijden in IJsland 

Hoogtepunten van een roadtrip door IJsland

Tijdens een rondreis in je eigen huurauto zal je je ogen uitkijken en kan je in je eigen tempo de schoonheid van het land ontdekken. In IJsland zijn er twee bekende autoroutes: de Diamond Circle in het noorden en de Golden Circle in het zuiden. Wanneer je langs deze routes rijdt beleef je bijna alle highlights van IJsland zoals reusachtige watervallen en gletsjers, vulkanen, hoge kliffen, magnifieke landschappen met pseudokraters, warmwaterbronnen, geisers en lieflijke vissersdorpjes. 

IJsland heeft dus meer te bieden dan de bekende Golden Circle. De Diamond Circle in Noord-IJsland is minstens zo mooi en vaak een stuk rustiger. De ruige kust, steile bergen, watervallen, geisers, lavavelden en diepe fjorden maken dit de ultieme plek om op avontuur te gaan. Het is een plek van rust en stilte en dé plek om bijzondere vogels en walvissen te spotten. Wil je een nog onontdekter stuk IJsland ontdekken? Denk dan aan de Westfjorden en Snæfellsnes! Het echte authentieke IJslandse ‘aan het einde van de wereld gevoel’ vind je hier nog in overvloed.

IJsland biedt daarbij veel mogelijkheden voor ontspanning na een actieve dag. Voigt Travel biedt unieke autorondreizen die mooie bestemmingen en genieten van natuurlijke warmwaterbronnen en andere spa mogelijkheden combineert. Er zijn nog veel meer voor jou samengestelde autorondreizen beschikbaar. Bekijk hier alle fly & drive autorondreizen door IJsland en boek jouw droomreis!

Godafoss in IJsland 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel