beleef-de-faeroer-eilanden-header

Inclusief vlucht, huurauto en authentiek verblijf

"Ontdek spectaculaire uitzichten, spontane watervallen en ongerepte natuur"

romy-h-faeroer
Romy Hovestad

Faeröer Eilanden vakantie met Voigt Travel: veelzijdige rondreizen buiten de gebaande paden

In de Noordelijke Atlantische oceaan tussen Schotland en IJsland liggen de Faeröer Eilanden. Een eilandengroep van 18 bergachtige eilanden, met een kustlijn van 1289 kilometer en je bent nooit meer dan 5 kilometer van de oceaan verwijderd, waar je ook staat. De Faeröer eilanden hebben 50.000 inwoners verdeeld over de 18 eilanden, waarvan 1 onbewoond. 40% woont in de hoofdstad Tórshavn, dus stel je voor hoe veel ruimte er is voor rust, ruimte en natuur. De naam Føroyar is ooit bedacht door de Vikingen in de 9e eeuw en betekent letterlijk ‘Schapen eilanden’. De Faeröer Eilanden tellen namelijk meer schapen dan inwoners!

Je ervaart de natuur op verschillende manieren, van dramatische landschappen aan de wilde oceaan tot de rust van de bergen en het bruisende leven in de hoofdstad Tórshavn. De bergen zijn bedekt met een groen deken en hebben spitse pieken. Het weer kan snel veranderen en in de bergtoppen hangt vaak een mysterieuze mistsluier, een hele bijzondere gewaarwording. Je ervaart geweldige uitzichten, adembenemende zonsondergangen en maakt kennis met oude kleine en verborgen vissersdorpjes. Ongerept, onontdekt en ongelooflijk!

Een reis naar de Faeröer Eilanden is goed te combineren met IJsland. Je reist dan met eigen auto en stapt aan boord van de ferry vanuit Denemarken, vaart naar de Faeröer eilanden en daarna, door naar IJsland.

2 mooie Faeröer reizen gevonden

 • De droom van elke natuurliefhebber Nieuw in ons aanbod!
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.595 p.p.

  Beleef de Faeröer Eilanden fly & drive

  beleef_de_faeroer_thumb
 • De ultieme fly & drive roadtrip Nieuw in ons aanbod!
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.575 p.p.

  Roadtrip Faeröer Eilanden fly & drive

  roadtrip-faeroer-eilanden-fly-en-drive-thumb