SummerEvent

Lapland, Noord-Noorwegen en het noorderlicht

voigt travel summerevent

Deelnemers Voigt Travel SummerEvent 2019

Het Voigt Travel SummerEvent is dé mogelijkheid om in te contact te komen met allerlei mensen die Finland, Zweeds Lapland, Noorwegen en IJsland een warm hart toedragen. Omdat ze er graag naar toe reizen, omdat ze specifieke kennis hebben van een bepaald gebied of omdat ze er wonen en graag Nederlandse gasten verwelkomen. Hieronder ziet u wie u allemaal kunt ontmoeten. Er zijn doorlopend presentaties en je kunt samen met ons houthakken, frisbee golven en Finse worsten grillen.
 

Algemeen

Voigt Travel reisspecialisten
Uiteraard zijn alle reisspecialisten van Voigt Travel en de reisleiders aanwezig om je van informatie te voorzien en u te assisteren bij het kiezen van de best passende reis. Wil je weten welke reis het beste bij je past en welke plekken in Noord-Europa je echt niet mag overslaan? Dan bent je op het SummerEvent aan het juiste adres.
 

Noord-Scandinavië reiziger
 

Transavia
Transavia is onze vaste partner voor onze winterreizen. Zij verzorgen voor Voigt Travel de rechtstreekse vluchten naar Noord-IJsland en Lapland. Deze zomer vliegen we naar het Zweedse Skellefteå, het Finse Rovaniemi en het IJslandse Akureyri. Allemaal rechtstreeks vanaf Rotterdam/The Hague Airport.
 

Boekenschrijver

 

Finland

Ruka
Ruka ligt in het ruige oosten van Fins Lapland, niet ver van de Russische grens.

Zweeds Lapland

 

Noorwegen
 

IJsland

Geo Travel

Nordurland 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel