SummerEvent

Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland

voigt travel summerevent

Deelnemers Voigt Travel SummerEvent 2019

Het Voigt Travel SummerEvent is dé mogelijkheid om in contact te komen met mensen die alles weten over Finland, Zweeds Lapland, Noorwegen of IJsland en deze prachtige landen een warm hart toedragen. Omdat ze er graag naar toe reizen, omdat ze specifieke kennis hebben van een bepaald gebied of omdat ze er wonen en graag Nederlandse gasten verwelkomen. Hieronder zie je wie je allemaal kunt ontmoeten. Er zijn doorlopend presentaties en je kunt samen met ons quizen spelen, in een tent slapen en Finse worsten grillen.

De lijst met deelnemers aan het evenement wordt wekelijks verder aangevuld. Houd deze website dus in de gaten voor het actuele programma. 
 

Voigt Travel reisspecialisten
Uiteraard zijn alle Noord-Europa reisspecialisten van Voigt Travel aanwezig om je van informatie te voorzien. Wil je weten welke reis het beste bij je past en welke plekken in Noord-Europa je echt niet mag overslaan? Dan ben je op het SummerEvent aan het juiste adres.
 

Noord-Europa & Voigt Travel ambassadrice Caroline Vlietstra
Van wie hoor je liever wat je in het noorden van Europa kunt doen dan van iemand die daar al heel vaak geweest is? Journaliste Caroline Vlietstra vloog voor Voigt Travel naar Noord-Noorwegen, Zweeds Lapland en Fins Lapland om de locals van het Pure Noorden te ontmoeten. Ze ging in gesprek met de Sami, leerde onze hosts kennen en ontdekte hoe de mensen in het arctische gebied leven. Op het Voigt Travel SummerEvent vertelt ze jou alles over haar bijzondere ontmoetingen en ervaringen! Bovendien staat ze klaar om antwoord te geven op al jouw vragen over Noord-Europa.
 

Voigt Travel's quizmaster & Noord-Europaspecialist Eline van Dam
Laat, na het aanhoren van inspirerende verhalen en het voeren van gesprekken over Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland, je kennis testen tijdens de Voigt Travel Noord-Europa Quiz! Pure noordenspecialist Eline van Dam test jouw kennis tijdens een interactieve quiz over het hoge noorden. Ben jij klaar om op vakantie te gaan naar de ongerepte wildernis? Je ontdekt het hier!
 

Campfire koning & Voigt Travel Noord-Europaspecialist Timo Korthoef
Na een leerzame zomer in het Finse Salla (waar hij een half jaar verbleef) weet onze Noord-Europaspecialist Timo Korthoef alles over Finse vuurtjes, blackpot coffee drinken uit een kuksa en makara's (worstjes) grillen. Tijdens het SummerEvent leert hij jou de kneepjes van het 'vuurtje-stoken-vak' zodat jij goed voorbereid, met je eigen lekkernijen op zak, op pad kunt gaan door de Lapse wildernis.
 

Kampeerexpert Bas Sonnevelt van Geardropper
Laat je door Geardropper-oprichter Bas Sonnevelt inspireren over onze kampeerreizen in Lapland én IJsland. Met een opgezette tent, en een gespreid bed, showt hij jou hoe comfortabel de tenten van Geardropper zijn en hoe comfortabel jij je dus met een tent in de wildernis van Noord-Europa kunt begeven. Want met kamperen kom je het dichtst bij de pure natuur van het ongerepte noorden, daar sluit Bas zich helemaal bij aan. Jij ook?
 

Shop Zweedse cosmetica van Också Cosmetics
Ben jij ook zo gek op frisse geuren en op de minimalistische stijl en de outdoor mentaliteit van de Zweden? Dan zijn de zepen, bodylotions en showergels van Också Cosmetics op jouw lijf geschreven. Met veel passie vertelt Brenda, Också Cosmetics ambassadrice, je over de parabeenvrije cosmetica en over haar liefde voor Zweden.
 

Zweeds Lapland

Arjeplog & omgeving
Het idyllische Arjeplog is tijdens het Voigt Travel SummerEvent vertegenwoordigd! Deze parel in Zweeds Lapland ligt temidden van tientallen eilandjes en is een perfecte uitvalbasis voor je ontdekkingstocht door het ruige Zweeds Lapland. Op het SummerEvent kan de Zweedse Therese Svensson je alles vertellen over wat je in en rondom Arjeplog kunt beleven.
 

Fins Lapland

Ruka & omgeving
Ruka ligt in het ruige oosten van Fins Lapland, niet ver van de Russische grens. Dit is 'the place to be' voor mooie avonturen in de natuur. Wat dacht je van een off road rit in een buggy of een spannende rafttocht over de Oulanka Rivier? Even buiten Ruka is de uitgestrekte wildernis waar je in een observatiehut wilde beren in hun natuurlijke leefomgeving kan bewonderen. Tijdens het SummerEvent kun je bij Ruka Safaris terecht voor al je vragen over deze adrenalineverhogende excursies.
 

Noord-IJsland

Mývatn & omgeving
De Noord-IJslander Anton Birgisson van travel agency Geo Travel staat op het Voigt Travel SummerEvent voor je klaar om al je vragen over dit 'onbekende' stukje IJsland te beantwoorden. Wat kan je doen in en rondom Mývatn? Wanneer kun je het beste de Askja vulkaan beklimmen? Waar vind je de ruigste kustlijnen? Vraag het deze enthousiaste local!
 

Akureyri & omgeving
Voigt Travel vliegt rechtstreeks naar het Noord-IJslandse Akureyri. Wie weet er beter wat te doen bij aankomst in dit vulkanische land dan een local uit Akureyri? Hjalti Páll Þórarinsson van Hotel Nordurland in Akureyri weet alle ins en outs van Noord-IJsland: van ontmoetingen met het verborgen volk tot ontdekkingstochten naar walvissen op zee.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel