PRINT PAGINA

Sicilia Abbondanza fly & drive

Geniet van paradijselijk Sicilië tijdens een luxe rondreis vol hoogtepunten

Dag 1

Dag 1 Benvenutti alla Sicilia

Je vliegt vanaf Rotterdam in ongeveer 2,5 uur naar Palermo. Direct na aankomst haal je je huurauto op en rij je op je gemak richting San Vito Lo Capo waar je eerste verblijf in de buurt gelegen is. Je overnacht in Baglio La Porta  
Rijafstand Luchthaven Palermo – Baglio La Porta ca. 93 km | ca. 1 uur en 30 minuten

Dag 2 en 3

Dag 2 en 3 Het binnenland & de noordkust van Sicilië

Het noordwesten van Sicilië heeft veel te bieden, zo kan je naar de prachtige stranden van San Vito Lo Capo gaan om lekker te relaxen en aan het strand te liggen. Het prachtig gelegen vestingstadje Erice is prachtig gelegen op een berg en ook een bezoek meer dan waard. Niet ver gelegen van Erice ligt het stadje Trapani, bekend om z’n zoutvelden waar nog steeds zout wordt gewonnen op de manier van 100 jaar geleden.. Overnachtingen in Baglio la Porta.

Dag 4

Dag 4 Relaxen bij het zwembad

Na een heerlijk Siciliaans ontbijt neem je afscheid van Baglio La Porta en haar schitterende omgeving. Je rijdt op je gemak richting je volgende accommodatie gelegen in het binnenland van Sicilië ten zuiden van Palermo. Je overnacht in agriturismo Baglio Passofondo. 
Rijafstand Baglio La Porta – Baglio Passofondo ca. 70km | 1 uur en 20 minuten

Dag 5, 6 en 7

Dag 5, 6 en 7 Historie, prachtige baaien en relaxmomenten

Er is heel veel te zien en te doen in de omgeving van Balgio Passofondo. Zo zijn de historische tempels van Selinunte niet ver weg. Bezoek het historische badplaatsje Mazara del Vallo met haar prachtige baaien en stranden of rij naar de mooie barokke stad Palermo. Je kan natuurlijk ook een dagje heerlijk relaxen bij het zwembad van de accommodatie, de keuze is helemaal aan jou! Overnachtingen in Baglio Passofondo.
 

Dag 8

Dag 8 Arrivederci Sicilia

Vandaag vlieg je weer terug naar Rotterdam. Je laat de huurauto achter op de luchthaven van Palermo en als je in het vliegtuig zit en Sicilië langzaam uit het zicht ziet verdwijnen dan denk je met weemoed terug aan de prachtige dingen die je hebt gezien. 

Rijafstand Baglio Passofondo - Luchthaven Palermo ca. 55 km | ca. 50 minuten

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
ma t/m vr: 09.00 - 17.00 uur