Agriturismo

"Fly & drive reizen op Sicilië langs kleinschalige agriturismo's"

sicilie-flydrive-agriturismo-header
mirjam-b-sicilie

Mirjam van Breukelen

"Comfortabele agriturismo's met een authentieke sfeer en charmante ambiance"

"Liefhebbers  van het échte Italiaanse landleven kiezen voor de Agriturismo reizen. Voigt Travel heeft het hele binnenland afgereisd op zoek naar kleinschalige maar comfortabele agriturismo’s met een authentieke sfeer en een charmante ambiance. Je verblijft op waanzinnig mooie locaties, bovenop een heuvel, tussen cactus- en sinaasappelbomen of midden in de wijngaarden. Je krijgt gegarandeerd een gastvrij en persoonlijk onthaal van de Siciliaanse families die deze locaties runnen en zij gunnen je een kijkje in het reilen en zeilen van hun bedrijf. Op een aantal plekken kun je je opgeven voor een kookcursus en zie je hoe ‘mama’ of ‘nonna’ heel behendig de pasta rolt. Uiteraard mag je daarbij een handje helpen!

Met de huurauto ga en sta je waar je wilt om volop te genieten van al het moois dat Sicilië te bieden heeft: een uitbundige natuur, een schat aan culturele bezienswaardigheden en een verfijnde gastronomie. Drink een overheerlijke espresso op het Middeleeuwse dorpsplein, bewonder de valleien met Romeinse tempels en geniet van de zon en de heerlijke zandstranden. En als je aan het eind van de middag terugkeert en heerlijk lui in de hangmat of de ligstoel aan het zwembad ligt, dan weet je dat je niet veel meer nodig hebt. Een verblijf in een agriturismo is volgens Voigt Travel de ideale manier om helemaal tot rust te komen en om dit wonderschone eiland en haar gastvrije bevolking van binnenuit te leren kennen."
 

Wat de agriturismo reizen van Voigt Travel verder speciaal maakt is dat een excursie naar de kratertoppen van de Etna al inbegrepen is bij de reis; dit hoogtepunt mag je niet missen! De kabelbaan en een 4WD voertuig brengen je comfortabel naar bijna 3000 meter hoogte.

2 mooie Sicilië reizen gevonden

 • Plattelandsleven
  12 dagen, fly & drive, v.a. € 1.245 p.p.

  Sicilia Naturale fly & drive

  sicilia-naturale-fly-drive-thumb
 • Inclusief excursies
  10 dagen, fly & drive, v.a. € 1.095 p.p.

  Sicilia Rurale fly & drive

  sicilia-rurale-fly-drive-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia van Amsterdam of Rotterdam naar Sicilië
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Lancia Ypsilon
huurauto-lancia-ypsilon