Fly & drive

"Autovakanties Sicilië: fly & drive rondreizen met huurauto"

sicilie-fly-drive
tijs-k-ware-zuiden

Tijs Kramer

"Tijdens een fly & drive reis Sicilië komt u langs de mooiste plekken"

"Een mooie ontdekkingstocht maken door het authentieke Sicilië? Tijdens een Sicilië fly & drive rondreis van Voigt Travel komt u langs de mooiste plekken van dit grootste eiland in de Middellandse Zee. De onbezorgde vakantie begint al in Amsterdam, waar vandaan de rechtstreekse vlucht naar Catania gaat. Aangekomen op het vliegveld staat de huurauto al op uw te wachten en kan de reis beginnen. Rondreizen op Sicilië zal in het begin met het drukke verkeer in de steden even wennen zijn, maar als u eenmaal de stad uit bent is het een kwestie van genieten!

De majestueuze Etna mag zeker niet ontbreken tijdens uw Sicilië rondreis. Wilt u graag met een gids in een off road terreinwagen naar de top? Reserveer dan vooraf al de excursie naar de rokende krater. Het uitzicht vanaf de Etna is bovendien subliem. Als u weer beneden bent kunt u kiezen uit ontelbare hoogtepunten en bezienswaardigheden. U gaat natuurlijk naar de vele stranden langs de kust van Sicilië, maar u bezoekt ook het binnenland, waar u oude kloosters, kastelen en boomgaarden met citroenen, mandarijnen en sinaasappels passeert. Mooie plaatsen om te bezoeken tijdens uw fly drive Sicilië vakantie zijn Agrigento en Taormina, met haar Grieks-Romeinse theater. Of maak een stop in Cefalù, pal aan de Middellandse Zee.
 

Gedurende de fly & drive rondreizen op Sicilië overnacht u in gezellige agriturismo's en sfeervolle hotels. Voigt Travel heeft speciaal voor u de leukste adresjes opgezocht. U overnacht dus nooit in hotels waar u struikelt over hordes andere toeristen, maar in kleinschalige accommodaties waar de eigenaren nog aandacht voor u hebben. Naast de handige reistips van Voigt Travel geven diezelfde eigenaren u graag de leukste geheimen van Sicilië prijs. Ontdek nu snel onze prachtige autovakanties op Sicilië."

 • Agriturismo

  Fly & drive reizen op Sicilië langs kleinschalige agriturismo's

  sicilie-flydrive-agriturismo-promo
 • Top Select

  Fly & drive rondreizen Sicilië op de beste en mooiste locaties

  sicilie-flydrive-topselect-promo
 • Gastronomica

  Fly & drive rondreizen Sicilië voor echte wijn- en fijnproevers

  sicilie-flydrive-gastronomica-thumb
 • Tradizionale

  Fly & drive reizen Sicilië met aandacht voor cultuur én natuur

  sicilie-flydrive-traditionale-promo

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks van Amsterdam naar Sicilië
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Lancia Ypsilon
huurauto-lancia-ypsilon