Extra's van Voigt Travel

vakantie sicilie

Vele extra's bij je reis naar Sicilië!

Als je je reis naar Sicilië via de specialist Voigt Travel boekt, ben je niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!
 

Extra's bij je eigen auto reis naar Sicilië

Tolvignet
Het tolvignet voor gebruik van de autoweg in Zwitserland (ter waarde van ca. € 40) is bij je reisbescheiden toegevoegd. Je hoeft hier zelf niks voor te doen!

Stopover hotel
Comfortabel overnachten inclusief ontbijt in een uitstekend hotel zowel op de heen- als terugreis. Geen gehaast en overal uitgerust aankomen!

Gratis je auto aan boord
Je personenauto (max. hoogte 1.90 m.) gaat GRATIS mee aan boord. Naar beide eilanden, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata!

Comfortabele hut
Tijdens je passage over de Middellandse Zee is voor je een comfortabele binnenhut met douche/toilet op het bovendek gereserveerd!

Havengelden
Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen inbegrepen!

Veel comfort
Voor gebruik van parasols, strandstoelen of zwembad, indien aangeboden, worden géén extra kosten berekend.

Wegenkaart + routebeschrijving
Routebeschrijvingen en aanvullende tips plus een gedetailleerde wegenkaart zijn ook bij je reisbescheiden ingesloten.

Reisgids
Een handige kleine reisgids van uw vakantie eiland met veel nuttige informatie over de bezienswaardigheden én om vooraf inspiratie op te doen.
 

Extra's bij je fly & drive reis naar Sicilië

Rechtstreekse vlucht
Je vliegt met een comfortabele retourvlucht van Transavia van Amsterdam naar Catania. Je mag 20 kg ruimbagage per persoon meenemen zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend.

Minimaal Lancia Ypsilon
De inbegrepen huurauto is minimaal een energiezuinige Lancia Ypsilon. Dit maakt de rondreis een stuk comfortabeler!

Huurauto met onbeperkte kilometers
Bij ons geen vervelende maximum aan kilometers op uw huurauto. Je kunt onbezorgd rondreizen, zonder onverwacht belast te worden met extra kosten per kilometer.

Handige reisgids en wegenkaart
Een gedetailleerde wegenkaart én een handige gids met veel nuttige informatie over de prachtige bezienswaardigheden worden kort na ontvangst van je reserveringsbevestiging naar je opgestuurd.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel