Eigen auto

"Autovakanties Sicilië: rondreizen met eigen auto"

sicilie-eigen-auto
marloes-m-ware-zuiden2

Marloes Meijer

"Ontdek het karakteristieke Sicilië met het gemak van jouw eigen auto"

"Op Sicilië rondreizen, het grootste eiland van de Middellandse Zee, staat voor veel reizigers synoniem voor het bezoeken van de Etna. Dat is niet zo vreemd. Deze machtige vulkaan is nog steeds actief en een echte toeristentrekker. Al van grote afstand is deze vuurspuwende krachtpatser te zien. Via Voigt Travel kun je vooraf al jouw excursie naar de top van de rokende krater reserveren. Je gaat dan met een gids en off road voertuig naar boven. Erg spectaculair. Maar dit prachtige vulkaaneiland heeft zoveel meer te bieden. De beste manier om Sicilië te ontdekken is door op verschillende bijzondere locaties te verblijven tijdens een rondreis.

Tijdens het rondreizen over dit karaktervolle Italiaanse eiland kun je genieten van het heerlijke weer, het Italiaanse eten, de prachtige natuur én cultuur. Al deze ingrediënten zijn er op Sicilië in overvloed. Ook heb je alle tijd om steden als Palermo en Catania te bezoeken. Rauw en mooi tegelijk. Of bezoek de kleinere plaatsen Taormina en Cefalù, beiden een lust voor het oog. Voor de kust van Sicilië bevindt zich het eiland Vulcano, onderdeel van de Eolische Eilanden. Wat jouw reiswensen ook zijn, vrijwel alle smaken zijn aanwezig voor een unieke onbezorgde ontdekkingsreis op het prachtige Sicilië.
 

Alle rondreizen op Sicilië laten met hun eigen karakter het Ware Zuiden zien. Je kunt tijdens jouw zonvakantie in agriturismo's verblijven, in een landgoed of in prachtig gelegen hotels. En dat allemaal met het gemak van je eigen auto. Maar Voigt Travel heeft niet alleen jouw verblijf op Sicilië vastgelegd. Ook aan de heen- en terugreis is gedacht. Naast een tolvignet voor Zwitserland is er een overnachting in Zwitserland en Noord-Italië geregeld, én jouw auto mag gratis mee op de boot voor de ferry overtocht. Heerlijk onbezorgd op vakantie dus."

 • Agriturismo

  Eigen auto reizen langs agriturismo's op Sicilië

  sicilie-eigen-auto-agriturismo-promo
 • Top Select

  De pareltjes van Sicilië tijdens een rondreis met eigen auto

  sicilie-eigen-auto-topselect-promo
 • Gastronomica

  Proef de Siciliaanse keuken tijdens een rondreis met eigen auto

  sicilie-eigen-auto-gastronomica-promo
 • Tradizionale

  Eigen auto vakanties op Sicilië van de kust tot het platteland

  sicilie-eigen-auto-traditionale-promo

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Inclusief overtocht Verblijf in een comfortabele hut en auto gratis mee aan boord
overtocht-italie
Stopover hotel Inclusief stopover hotel op heen- en terugweg
stopover-hotel-italie