Aanbiedingen en acties

aanbiedingen sicilie

Aanbiedingen naar Sicilië

Op zoek naar het ware eilandgevoel op Sicilië? Wij kunnen een vakantie op dit prachtige Italiaanse eiland van harte aanbevelen. Ga op reis naar het Ware Zuiden en proef van de cultuur, natuur en natuurlijk de zon in 'La dolce vita'. Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit reizen met eigen auto en fly & drive rondreizen. Profiteer bovendien van de vele extra's. Wij kennen de bestemming echt en spreken dan ook uit eigen ervaring. Met regelmaat hebben we interessante aanbiedingen en acties.
 


 

Vroegboekaanbieding Sicilië met eigen auto

sicilie aanbieding

Het is nu of nooit! Met deze vroegboekaanbieding verzekert u zichzelf van een heerlijke vakantie vol zon, zee, strand en cultuur op het zonovergoten eiland Sicilië. Als u nu een eigen autorondreis boekt met vertrek in het voorjaar, dan boeken wij er GRATIS een street food tour in Palermo bij. Een unieke kennismaking met deze bruisende barokstad en haar unieke eetcultuur. Kies uit het complete aanbod van Sicilië rondreizen met eigen auto of stel uw reis op maat samen, dit extra vroegboekvoordeel geldt bij elke reis met vertrek in april of mei 2018.
 

Aanbieding

Boek vóór 16 januari 2018 een rondreis met eigen auto naar Sicilië en bij vertrek in april of mei krijgt u er GRATIS de Street food tour in Palermo excursie bij t.w.v. € 35 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een Sicilië rondreis met eigen auto
  • Reserveren o.v.v. SIC18
  • Geldig bij vertrek in: april en mei 2018
  • Boeken vóór 16 januari 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SIC18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel