laura-b-schotland

Schotland vakanties: autorondreizen in het Pure Noorden in 2018

Laura Benner, specialist Schotland: "Laat u overweldigen door de ongeëvenaarde schoonheid van Schotland tijdens een fly & drive rondreis of Schotland vakantie met uw eigen auto. Het land van de Glens, de Lochs, de Bens, de Craigs en Moors. Van eeuwenoude kastelen als Eilean Donan Castle en Urquhart Castle, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. De adembenemende vergezichten, de rijke cultuur, oude tradities en een onstuimige geschiedenis houden u geboeid tot de laatste dag van uw Schotland vakantie. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan een destilleerderij van de nationale drank van Schotland: whisky!

Voigt Travel heeft Schotland reizen samengesteld door de mooiste gebieden. Alle vakanties laten u gegarandeerd kennis maken met de hoogtepunten van het land. Dat kan uiteraard niet zonder kennis te maken met de locals. De Schotten zijn trots op hun land en dat zie je overal terug. Of dat nu in de pub is, op straat of bij mensen thuis. De autorondreizen zijn een aaneenschakeling van wow-momenten: bezoek het historische Edinburgh, rij door de overweldigende natuur van de Schotse Hooglanden (Highlands) en laat u verrassen door de veelzijdigheid van meren als Loch Lomond.
 

En het weer in Schotland? Dat heeft het land juist zo mooi gemaakt. Want na uw vakantie zult u het met ons eens zijn: de natuur in Schotland is ongeëvenaard. Dan nog even het links rijden. Neem van ons aan dat dat snel wendt. Tijdens de eerste uren van uw rondreis is het uiteraard even wennen, maar al snel gaat u met het verkeer mee, net zo lang tot u op plekken komt waar u zelfs helemaal alleen bent. Zoals bijvoorbeeld op de Schotse eilanden Hebriden, de Orkney-eilanden en de Isle of Skye, stuk voor stuk pareltjes van absolute schoonheid."

Aanbevolen Schotland reizen

 • Najaarsreis
  7 dagen, eigen auto, v.a. € 395 p.p.

  Schotland Autumn Break

  schotland-autumn-break-thumb
 • Alle highlights
  10 dagen, eigen auto, v.a. € 795 p.p.

  Schotland op z'n best

  schotland-best-eigen-auto-thumb

Een vakantie in Schotland

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Schotland

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Inverness
vliegen-schotland-klm
Inclusief overtocht Verblijf in comfortabele buitenhut aan boord van DFDS Seaways
overtocht-dfds-seaways
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Ford Fiesta
huurauto-ford-fiesta