Alles over Sardinië

waarom sardinie

Waarom een Sardinië vakantie boeken?

Verblijf je liever niet op één en dezelfde plek op Sardinië, maar wil je graag een rondreis maken en meerdere plekken ontdekken? Dan ben je bij Voigt Travel aan het juiste adres. Maak een keuze uit één van de rondreizen op het eiland en bepaal zelf wat je gaat bezoeken. Ontdek verschillende streken in uw eigen tempo, met de wetenschap dat er verschillende hotels voor je geselecteerd zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Een vakantie op Sardinië is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Met een oppervlakte van ruim vierentwintigduizend vierkante kilometer beschikt het over vele verborgen schoonheden die de moeite waard zijn om te ontdekken. Vlieg of rijd met Voigt Travel naar deze schitterende bestemming en geniet van een heerlijke vakantie.
 

Witte zandstranden of het onontdekte binnenland

Ontspan aan de prachtige witte zandstranden die vaak verlaten zijn, neem een duik in de azuurblauwe zee en pak je surfplank om de golven te lijf te gaan. Wie meer van de ruige natuur houdt, kiest voor een verblijf in het binnenland van Sardinië. Deze streek staat bekend om steile rotspieken die worden afgewisseld door diepe kloven. Neem een kijkje in een van de grotten, zoals de druipsteengrot van Neptunus, en maak prachtige wandelingen in de natuurreservaten.
 

Spaanse architectuur op Sardinië

Je vakantie op dit schitterende eiland is niet compleet zonder een kijkje te nemen in één van de vele steden die gekenmerkt worden door Spaanse architectuur. Slenter door de smalle winkelstraatjes van Alghero, fotografeer de kerken en bouwwerken in de hoofdstad Cagliari en kijk toe hoe de Sardijnse pensionado’s in Olbia neerstrijken en genieten van hun oude dag. Bij een vakantie op Sardinië is er voor ieder wat wils. Welke streek je ook verkent, je kunt er altijd zeker van zijn dat je met Voigt Travel in prachtige hotels verblijft die van alle gemakken voorzien zijn. Na je Sardinië vakantie kun je terugkijken op een heerlijke tijd met genoeg indrukken die nog lang in je geheugen gegrift zullen staan!
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel