Alles over Sardinië

vliegvakantie sicilie

Vliegvakantie Sardinië: en wel hierom

Sardinië is een ideale bestemming om naar toe te vliegen, want met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam land je al binnen twee uur op dit prachtige eiland in de Middellandse Zee. Op de luchthaven staat een auto voor je klaar, waarna je in je eigen tempo naar je eerste accommodatie rijdt.
 

Sardijnse pensionados en azuurblauwe zee

Tijdens deze heerlijke vliegvakantie bepaal je zelf wat je wanneer doet. Je stelt je eigen programma samen van bezienswaardigheden die je overdag wilt zien, met de wetenschap dat je ’s avonds altijd kunt relaxen op een voor jou zorgvuldig geselecteerde accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Geniet van het echte Mediterrane leven op Sardinië en slenter eindeloos door de dorpjes en langs prachtige stenen overblijfselen uit het Bronzen Tijdperk. Kijk toe hoe Sardijnse pensionado’s op houten bankjes genieten van hun oude dag, breng een bezoek aan het ruige binnenland of neem ik duik in de heerlijke azuurblauwe zee die altijd op een steenworp afstand te vinden is.
 

De ideale vliegvakantie om tot rust te komen

Sardinië is de ideale vliegvakantie om volledig tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Er is genoeg te beleven en ontdekken en dat allemaal in een heerlijk klimaat met een overdaad aan zonuren! Aan het einde van de vakantie vlieg je weer met een rechtstreekse vlucht terug naar Amsterdam. Geen lange autoreis, maar binnen twee uur weer terug op eigen bodem, om vervolgens aan de slag te gaan met een prachtig fotoboek dat je voor altijd zal herinneren aan het mooie Sardinië!
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel