Alles over Sardinië

vakantiehuis sardinie

Vakantiehuis op Sardinië boeken?

Wie op zoek is naar een mooi vakantiehuis in het buitenland, is op Sardinië aan het juiste adres. Op het eiland vind je veel mooie accommodaties waar je een aantal keer per jaar heerlijk kunt vertoeven. Geef je de voorkeur aan een nieuw vakantiehuis pal aan zee, of ga je liever voor de authentieke, Sardijnse sfeer in een echte agriturismo?
 

Laat je inspireren door de vakantiehuizen

Breng een bezoek aan het eiland en laat je bij de zoektocht naar een vakantiehuis door de hotels en agriturismo’s inspireren. Veel hotels op het eiland zijn ingericht met typisch Sardijnse producten; handgemaakte kussens en kleden, fraaie maskers en ornamenten gemaakt van kurk. Richt je vakantie huis zó in, dat je deze authentieke sfeer bij een verblijf in je eigen woning op Sardinië kunt ervaren.
 

Huisgemaakte wijn

Bijna alle vakantiehuizen op het eiland liggen in een prachtige omgeving en zijn omringd door een behoorlijk stuk grond. Ideaal om tijdens je verblijf huisgemaakte wijn te maken met de druiventrossen in je achtertuin of je eigen jam te produceren dankzij de vele fruitbomen die op een steenworp afstand van je vakantiehuis staan. Dek ’s avonds de langgerekte tafel op je landgoed en geniet in alle rust van een heerlijk diner met Sardijnse lekkernijen. Als dat geen ontspanning is! Met een vakantiehuis op Sardinië kun je wanneer je maar wilt dit prachtige eiland bezoeken en genieten van het aangename klimaat en de vele zonuren. Ontdek de bijzondere stenen ‘nuraghe’ uit het Bronzen Tijdperk, struin door de kleine straatjes in de steden Alghero, Calgiari en Olbia en trek je daarna in alle rust terug in je eigen agriturismo.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel