Extra's van Voigt Travel

vakantie sardinie

Vele extra's bij uw reis naar Sardinië!

Als u uw reis naar Sardinië via de specialist Voigt Travel boekt, bent u niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!
 

Extra's bij uw eigen auto reis naar Sardinië

Tolvignet
Het tolvignet voor gebruik van de autoweg in Zwitserland (ter waarde van ca. € 40) is bij uw reisbescheiden toegevoegd. U hoeft hier zelf niks voor te doen!

Stopover hotel
Comfortabel overnachten inclusief ontbijt in een uitstekend hotel zowel op de heen- als terugreis. Geen gehaast en overal uitgerust aankomen!

Gratis uw auto aan boord
Uw personenauto (max. hoogte 1.90 m.) gaat GRATIS mee aan boord. Naar beide eilanden, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata!

Comfortabele hut
Tijdens uw passage over de Middellandse Zee is voor u een comfortabele binnenhut met douche/toilet op het bovendek gereserveerd!

Havengelden
Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen inbegrepen!

Veel comfort
Voor gebruik van parasols, strandstoelen of zwembad, indien aangeboden, worden géén extra kosten berekend.

Wegenkaart + routebeschrijving
Routebeschrijvingen en aanvullende tips plus een gedetailleerde wegenkaart zijn ook bij uw reisbescheiden ingesloten.

Reisgids
Een handige kleine reisgids van uw vakantie eiland met veel nuttige informatie over de bezienswaardigheden én om vooraf inspiratie op te doen.
 

Extra's bij uw fly & drive reis naar Sardinië

Rechtstreekse vlucht
U vliegt met een comfortabele retourvlucht van Transavia van Amsterdam naar Olbia. U mag 20 kg ruimbagage per persoon meenemen zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend.

Minimaal Lancia Ypsilon
De inbegrepen huurauto is minimaal een energiezuinige Lancia Ypsilon. Dit maakt de rondreis een stuk comfortabeler!

Huurauto met onbeperkte kilometers
Bij ons geen vervelende maximum aan kilometers op uw huurauto. U kunt onbezorgd rondreizen, zonder onverwacht belast te worden met extra kosten per kilometer.

Huurauto inclusief verzekeringen
De huurauto's op Sardinië zijn altijd op basis van all inclusive, dat betekent dat uw eigen risico volledig is afgekocht.

Handige reisgids en wegenkaart
Een gedetailleerde wegenkaart én een handige gids met veel nuttige informatie over de prachtige bezienswaardigheden worden kort na ontvangst van uw reserveringsbevestiging naar u opgestuurd.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel