Mare & Montagne

"Eigen auto vakanties op Sardinië van zee tot bergen"

sardinie-eigen-auto-mare-montagne-header
marloes-m-ware-zuiden2

Marloes Meijer

"Een mix van azuurblauwe zee en bergen in het binnenland"

"Zoals de naam al doet vermoeden bieden de rondreizen Mare & Montagne een afwisselende combinatie van een verblijf aan de azuurblauwe zee en accommodaties in de bergen en glooiende heuvels van het Italiaanse eiland. De perfecte keuze als je kennis wil maken met het echte authentieke Sardinië!

Niet alleen de route biedt een variëteit aan natuurschoon en leuke bezienswaardigheden, ook de accommodaties waar je overnacht zorgen elke keer weer voor een aangenaam verrassingseffect. Je verblijft in kleinschalige hotels van Sardijnse families die je trots vertellen over de mooie tradities van dit wonderschone eiland en er alles aan zullen doen het je naar de zin te maken. De meeste hotels beschikken over een prachtig aangelegde tuin met zwembad. In de enkele gevallen dat er geen zwembad aanwezig is bij de accommodatie, zijn het strand en de zee nooit ver weg. De rondreizen worden aangeboden op basis van logies/ontbijt, om je zo de flexibiliteit te geven om in de avond ook eens een ander restaurant uit te proberen. Ontdek per rondreis echter wel de vele extraatjes of excursiemogelijkheden die je worden aangeboden. Voigt Travel helpt je graag bij het regelen van een wijnproeverij, kookworkshop of een mooie boottocht.
 

Gezien de kleinschaligheid van de accommodaties met het thema Mare & Montagne is het mogelijk dat wij eerst voor je na moeten gaan welke kamer er voor je gereserveerd kan worden."

3 mooie Sardinië reizen gevonden

 • Korte rijafstanden
  14 dagen, eigen auto, v.a. € 1.095 p.p.

  Acqua & Ambiente Sardegna

  sardinie-acqua-ambiente-eigenauto-thumb
 • Natuur en cultuur
  17 dagen, eigen auto, v.a. € 1.395 p.p.

  Sardegna Naturale

  sardegna-naturale-eigenauto-thumb
 • Alle highlights
  14 dagen, eigen auto, v.a. € 995 p.p.

  Sardegna Speciale

  sardegna-speciale-eigenauto-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Inclusief overtocht Verblijf in een comfortabele hut en auto gratis mee aan boord
overtocht-italie
Stopover hotel Inclusief stopover hotel op heen- en terugweg
stopover-hotel-italie