Eigen auto

"Autovakanties Sardinië: rondreizen met eigen auto"

sardinie-eigen-auto
annemarie-h-ware-zuiden

Annemarie Peeters

"Ontdek het authentieke Sardinië met het gemak van je eigen auto"

"Ga je het liefst in alle vrijheid met je eigen auto op vakantie, treed je graag buiten de begaande paden en verblijf je het liefst op verschillende locaties om zoveel mogelijk te kunnen zien en ervaren? Boek dan een rondreis naar Sardinië op basis van eigen auto. Het eiland is namelijk veel te mooi om op één locatie te verblijven en tijdens de Sardinië rondreizen van Voigt Travel zie je een groot deel van het ongerepte eiland, waarbij er tevens voldoende relaxmomenten in het reisschema zijn opgenomen. Je bezoekt niet alleen de leukste bezienswaardigheden van het eiland, je overnacht ook in de mooiste accommodaties op afwisselende locaties. Van luxe hotels met veel privacy tot kleinschalige villa’s en charme hotels, net waar je voorkeur naar uitgaat.

En dat allemaal met het gemak van je eigen auto, waarmee je het échte, authentieke Sardinië gaat ontdekken. Bij alle rondreizen is namelijk gedacht aan je comfort. Niet alleen tijdens je vakantie op Sardinië, maar ook gedurende de reis naar Italië toe. Zo is er op de heen- en terugreis een hotel in Zwitserland gereserveerd zodat je jouw reis ontspannen kunt beginnen en eindigen. Vanaf Genua of Livorno gaat je met je auto op de boot om linea recta naar Sardinië te varen, terwijl je tijdens de ferry overtocht kunt genieten van de Middellandse Zee. Het verblijf in een binnenhut is zowel heen als terug inbegrepen bij je arrangement. Aan alles is gedacht, zelfs aan het Zwitserse tolvignet, een routekaart en een reisgids over Sardinië.
 

Sardinië zit vol met louter hoogtepunten. Rij bijvoorbeeld met je eigen auto langs de kust en bezoek de mooiste baaitjes bij Arbatax, zandstranden als Spiaggia della Pelosa in de omgeving van Stintino en de badplaats Porto Cervo. Maar Sardinië is niet alleen een typische strandbestemming. Tijdens de rondreizen laat Voigt Travel je dus het dagje strand combineren met een bezoek aan het binnenland, waar je nog veel invloeden ziet van Romeinen en Byzantijnen."

 • Mare & Montagne

  Eigen auto vakanties op Sardinië van zee tot bergen

  sardinie-eigen-auto-mare-montagne-promo
 • Top Select

  De pareltjes van Sardinië tijdens een rondreis met eigen auto

  sardinie-eigen-auto-top-select-promo
 • Relax

  Met eigen auto ontspannen rondreizen op Sardinië

  sardinie-eigen-auto-relax-promo

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Inclusief overtocht Verblijf in een comfortabele hut en auto gratis mee aan boord
overtocht-italie
Stopover hotel Inclusief stopover hotel op heen- en terugweg
stopover-hotel-italie