Aanbiedingen en acties

aanbiedingen sardinie

Aanbiedingen naar Sardinië

Op zoek naar het ware eilandgevoel op Sardinië? Wij kunnen een vakantie op dit prachtige Italiaanse eiland van harte aanbevelen. Ga op reis naar het Ware Zuiden en proef van de cultuur, natuur en natuurlijk de zon in 'La dolce vita'. Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit reizen met eigen auto en fly & drive rondreizen. Profiteer bovendien van de vele extra's. Wij kennen de bestemming echt en spreken dan ook uit eigen ervaring. Met regelmaat hebben we interessante aanbiedingen en acties.
 


 

Eigen auto rondreis Sardinië met GRATIS Italiaanse kookles

sardinie aanbieding

Zon, zee, strand, lekker eten, genieten van mooie wijnen, het hoort allemaal bij een vakantie in Italië. Op de rondreis Acqua & Ambiente Sardegna combineert u helderwitte stranden en een azuurblauwe zee met het indrukwekkende hooggebergte van het binnenland in één vakantie, zonder daarvoor ver te hoeven rijden! Ontdek de schoonheid van dit bijzondere eiland, logeer op verrassend mooie en sfeervolle hotels en maak kennis met de Sardijnse cultuur en gastronomie. Boek nu met vertrek in april, mei of juni, dan staat er niet alleen een wijnproeverij met lekkernijen voor u op het programma maar ook een kookles waarbij u onder leiding van een lokale Italiaanse mama aan het werk gaat om de heerlijkste lokale gerechten te bereiden en opeten natuurlijk!
 

Aanbieding

Boek vóór 26 maart 2018 de Sardinië Acqua & Ambiente rondreis met eigen auto en wij boeken er GRATIS een Italiaanse kookles in Hotel Villa Su Lithu voor u bij t.w.v. € 60 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de eigen auto rondreis: Acqua & Ambiente Sardegna
  • Reserveren o.v.v. SUL18
  • Geldig bij vertrek in: april, mei of juni
  • Boeken vóór 26 maart 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SUL18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel