Van reizen naar beleven

Van reizen naar beleven

In het Pure Noorden

voigt travel

Julia: Reisspecialist Pure Noorden

"Het is erg gaaf en bijzonder om zelf te ervaren waar onze reizigers naartoe gaan"

"Ik ben Julia en werk sinds november 2021 op de salesafdeling. Het leren kennen van mijn collega's ging snel, we zijn een klein team. Iedereen verwelkomt je meteen in de Voigt Travel familie. Hierdoor voelde ik mij meteen thuis in de eerste week."

"Afgelopen winter ben ik naar Fins Lapland geweest voor een werkbezoek. Het is erg gaaf en bijzonder om zelf te ervaren waar onze reizigers naartoe gaan. Ik vind het fijn dat Voigt Travel ons deze kansen biedt om zo meer kennis op te doen van onze bestemmingen. Zo kunnen we onze reizigers nog beter adviseren en met hen meekijken naar de best passende reis. En hoe leuk om zelf een keer met een husky te knuffelen terwijl je aan het werk bent! Ook kom je in contact met onze partners ter plaatse, waar je normaal vanuit Nederland veel contact mee hebt."

"Het maakt me blij wanneer mensen een mooie reis hebben gevonden waardoor ze een prachtige ervaring zullen beleven. Want die hebben ze op onze bestemming zeker!"

 

Wil jij werken als reisspecialist?

Solliciteer op onze reisspecialist vacature en kom net als Julia bij Voigt Travel werken als reisspecialist van het Pure Noorden.