Van reizen naar beleven

Van reizen naar beleven

In het Pure Noorden

voigt travel

Anouk Kortekaas : Reisspecialist Pure Noorden

"Ik heb het gevoel dat we het samen doen en je er nooit alleen voor staat"

"Ik ben Anouk en werk nu bijna een jaar bij Voigt Travel. Tijdens mijn eerste werkweek viel het meteen op hoe betrokken iedereen bij elkaar is. Er heerste meteen een fijne sfeer en ik werd met open armen ontvangen door iedereen. Sinds ik bij Voigt Travel werk, heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk een hecht team is. Vooral voor de werksfeer en uitvoering van je werkzaamheden. Ik heb het gevoel dat we het samen doen en dat je er nooit alleen voor staat."

"Mijn allerleukste werkdag tot nu toe was mijn werkbezoek naar Lapland in november. Ik ging daar samen heen met twee collega's om partners te bezoeken en het mooie Ruka beter te leren kennen. Ik ben er trots op dat ik onderdeel ben van een team waar we de puurheid van bestemmingen kunnen laten zien. Denk aan kleinschalige en persoonlijke lodges in plaats van grote accommodaties. We zoeken altijd naar een manier om onze reizen bijzonder te maken en net even af te wijken van een 'standaard' reis. Daarnaast ben ik trots op het feit dat we elk seizoen met het hele team weer veel reizigers enthousiast maken over onze bestemmingen."

 

Wil jij werken als reisspecialist?

Solliciteer op onze reisspecialist vacature en kom net als Anouk bij Voigt Travel werken als reisspecialist van het Pure Noorden.