Op reis in zomer 2021

voorreservering zomer 2021

Reserveer je favoriete reis voor zomer 2021

Helaas zijn deze zomer de reismogelijkheden naar de bestemmingen van Voigt Travel erg beperkt. Daarom is het alvast mogelijk om een optie te nemen op een reis welke je in de zomer van 2021 kunt gaan beleven. Wij zijn op dit moment volop bezig met het voorbereiden van het zomerseizoen 2021. We verwachten dat het aanbod, inclusief prijzen en vertrekdata, in september boekbaar zal zijn op onze website. In de tussentijd kun je alvast een voorreservering maken op jouw favoriete reis, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Wil je alvast een optie nemen op de zomerreis van jouw keuze? Bekijk dan het huidige reisaanbod voor zomer 2020. Deze reizen zullen grotendeels ook voor zomer 2021 op het programma staan. De definitieve vertrekdata en prijzen worden nog bekend gemaakt.
 

De bestemmingen van Voigt Travel in zomer 2021

  • IJsland zomerreis IJsland
  • Schotland zomerreis Schotland
  • Finland, Zweden en Noorwegen zomerreis Scandinavië
  •  

Voorreservering maken voor zomer 2021

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke zomervakantie volgend jaar zomer, dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het voorreserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je als eerste de keuze om de vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer je gewenste vertrekdatum (vanaf mei 2021)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend je aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven van je reis bekend zijn komen we bij je terug. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt jouw optie kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de zomer van 2021 op vakantie kunt naar één van onze prachtige bestemmingen!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel