Reis boeken tijdens corona

coronavirus

Boek je reis bij Voigt Travel met financiële zekerheid

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Alle klanten die een reis boeken tot en met 31 december 2020 hebben recht op de corona voucher, als een reis moet worden geannuleerd vanwege een oranje reisadvies.  Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of zomer te boeken. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een last minute naar het Pure Noorden, afhankelijk van de actuele situatie in dat land op het moment van vertrek.

Reisadvies Voigt Travel bestemmingen (update: 15 december 2020)

De kaart van Europa is de afgelopen tijd weer voor een groot deel oranje gekleurd. Helaas geldt dit ook voor een groot deel van onze bestemmingen. Een belangrijke oorzaak hiervan is het hoge aantal corona besmettingen in Nederland, waardoor andere landen reisbeperkingen hebben opgelegd voor Nederlandse reizigers. Bovendien heeft de Nederlandse overheid op 14 december het dringende advies afgegeven voor Nederlanders om tot 15 maart 2021 niet naar het buitenland af te reizen. Heb je een reis geboekt met vertrek tot 15 maart 2021? Dan zullen we tijdig (tot 6 weken voor vertrek) contact met je opnemen om te bespreken wat dit advies betekent voor jouw reis. 

Reis boeken voor winter 2021/2022

Weet jij al welke reis jij volgend jaar winter wilt maken? Ons advies is dan om alvast een voorreservering te maken. Vanwege de grote hoeveelheid omboekingen in coronatijd naar volgend jaar winter, zijn vooral de vakantieperiodes al goed gevuld. Ons advies is dus om niet te lang te wachten met het vastleggen van je reis. 

Ook stellen we je graag op de hoogte als het merendeel van de Lapland reizen voor winter 2021 - 2022 boekbaar zijn op onze website, naar verwachting in de loop van januari 2021. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op zodat je er op tijd bij bent om jouw reis naar wens te boeken! 


Reis boeken voor zomer 2021

De afgelopen tijd hebben we bij Voigt Travel flink doorgewerkt om onze reizen voor zomer 2021 vroeger dan normaal beschikbaar te maken. Inmiddels staat het grootste deel van ons aanbod al weer klaar om geboekt te worden!

Daarom kun je nu alvast je favoriete zomerreis uitkiezen en profiteren van het aanbod wat we nu nog hebben. Door het omboeken van reizigers die afgelopen zomer hun reis niet hebben kunnen maken, is ons advies om tijdig te boeken om zo zeker te zijn van de beschikbaarheid. Om maximaal flexibel te blijven kun je gebruik maken van de Zorgeloos Boeken Garantie. Lees meer over deze garantie.

 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 


 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel