Reis boeken tijdens corona

coronavirus

Alles over een reis boeken met Voigt Travel tijdens corona

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel. Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of volgend jaar zomer te boeken. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een last minute naar het Pure Noorden, afhankelijk van de actuele situatie in dat land op het moment van vertrek.

Reis boeken voor winter 2020/2021

Boek je reis voor komende winter nu en profiteer van onze corona zorgmaatregelen. Annuleer bijvoorbeeld kosteloos tot drie maanden voor vertrek. Zo ben je maximaal flexibel. Wij houden voor jou het geldende reisadvies van onze bestemmingen scherp in de gaten. Als er iets verandert, hoor je dit ruim op tijd van ons. Klik op de button voor meer informatie over kosteloos annuleren.

 


 

Reis boeken voor deze of volgende zomer

Het overgrote deel van onze zomerreizen zijn rondreizen die zowel Finland, Noorwegen als Zweden aandoen. Vanwege deze grensoverschrijdende reizen en de huidige onduidelijkheid over de openstelling van Zweden hebben wij moeten besluiten om alle reizen tot en met 31 augustus 2020 te annuleren. Voor de bestemming IJsland is code oranje inmiddels aangepast naar code geel. De luchthaven van Akureyri, waarop door Voigt Travel wordt gevlogen, is tot op heden gesloten voor internationale vluchten van dergelijke omvang. Hierdoor kunnen wij onze reizen naar IJsland deze zomer niet uitvoeren.

Vanaf 1 september is het mogelijk om met Voigt Travel naar Noorwegen en Schotland te reizen. Wij bieden een aantal eigen auto-rondreizen door Schotland en Zuid-Noorwegen aan zodat je met een veilig gevoel op pad kunt gaan. Meer informatie over reizen in september vind je hier. Je kunt ook alvast een voorreservering voor zomer 2021 maken.

 

Wij zijn er voor je

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.