Reis boeken tijdens corona

coronavirus

Boek je reis bij Voigt Travel en loop geen financieel risico

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Alle klanten die een reis boeken tot en met 31 december 2020 hebben recht op de corona voucher, als een reis moet worden geannuleerd vanwege een oranje reisadvies.  Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of zomer te boeken. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een last minute naar het Pure Noorden, afhankelijk van de actuele situatie in dat land op het moment van vertrek.

Reisadvies Voigt Travel bestemmingen (update: 17 november 2020)

De kaart van Europa is de afgelopen tijd weer voor een groot deel oranje gekleurd. Helaas geldt dit ook voor een groot deel van onze bestemmingen. Een belangrijke oorzaak hiervan is het hoge aantal corona besmettingen in Nederland, waardoor andere landen reisbeperkingen hebben opgelegd voor Nederlandse reizigers. Bovendien heeft de Nederlandse overheid op 3 november het dringende advies afgegeven voor Nederlanders om tot 15 januari 2021 niet naar het buitenland af te reizen. Daarom zijn de reismogelijkheden tot die datum beperkt. Daarom heeft Voigt Travel besloten om alle winterreizen tot en met vertrek op 24 januari te annuleren. Onze reizigers zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

Hoop jij deze winter een mooie reis te kunnen maken? Met het teruglopen van het aantal besmettingen in Nederland, is er een reële kans dat dit dan weer mogelijk zal zijn vanaf eind januari. Je kunt je reis gewoon bij ons boeken, omdat je bij Voigt Travel gebruik maakt van de flexibel boeken garantie.


 

Reis boeken voor winter 2020/2021

Boek je reis voor komende winter nu en profiteer van onze corona zorgmaatregelen. Zo ontvang je van ons een Voigt Travel veilig-op-reis pakket, bestaande uit gezichtsmasker, onderhandschoenen en hygiënische gel. Verder kun je gebruik maken van onze flexibele voorwaarden. Zo annuleer je bijvoorbeeld kosteloos tot dertig dagen voor vertrek. Zo ben je maximaal flexibel om je reisplannen nog aan te passen. In de dertig dagen voor vertrek, houden wij voor jou het geldende reisadvies van onze bestemmingen scherp in de gaten. Mocht na die periode een reisadvies veranderen, en we je reis moeten annuleren, zullen we op zoek gaan naar een alternatieve bestemming of periode. Ook kun je kiezen om dan gebruik te maken van de corona voucher. Als er iets verandert, hoor je dit ruim op tijd van ons. Klik op de button voor meer informatie over de flexibiliteit die Voigt Travel je biedt bij het boeken.

 


 

Reis boeken voor zomer 2021

De afgelopen tijd hebben we bij Voigt Travel flink doorgewerkt om onze reizen voor zomer 2021 vroeger dan normaal beschikbaar te maken. Inmiddels staat het grootste deel van ons aanbod al weer klaar om geboekt te worden!

Daarom kun je nu alvast je favoriete zomerreis uitkiezen en profiteren van het aanbod wat we nu nog hebben. Door het omboeken van reizigers die afgelopen zomer hun reis niet hebben kunnen maken, is ons advies om tijdig te boeken om zo zeker te zijn van de beschikbaarheid. Uiteraard zijn alle nieuwe boekingen nog steeds gegarandeerd door de SGR door middel van de corona voucher.

 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 


 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel