Reis boeken tijdens corona

coronavirus

Boek je reis bij Voigt Travel en loop geen financieel risico

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Alle klanten die een reis boeken tot en met 31 december 2020 hebben recht op de corona voucher, als een reis moet worden geannuleerd vanwege een oranje reisadvies.  Laat je daarom niet tegenhouden om een reis voor komende winter of volgend jaar zomer te boeken. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een last minute naar het Pure Noorden, afhankelijk van de actuele situatie in dat land op het moment van vertrek.

Reis boeken voor winter 2020/2021

Boek je reis voor komende winter nu en profiteer van onze corona zorgmaatregelen. Annuleer bijvoorbeeld kosteloos tot twee maanden voor vertrek. Zo ben je maximaal flexibel. Wij houden voor jou het geldende reisadvies van onze bestemmingen scherp in de gaten. Mocht na die periode een reisadvies veranderen, en we je reis moeten annuleren, zullen we op zoek gaan naar een alternatief of kun je kiezen gebruik te maken van de corona voucher. Als er iets verandert, hoor je dit ruim op tijd van ons. Klik op de button voor meer informatie over de flexibiliteit die Voigt Travel je biedt bij het boeken.

 


 

Reis boeken voor deze of volgende zomer

Het overgrote deel van onze zomerreizen zijn rondreizen die zowel Finland, Noorwegen als Zweden aandoen. Vanwege deze grensoverschrijdende reizen hebben wij moeten besluiten om alle zomerreizen naar deze bestemmingen te annuleren. Voor de bestemming IJsland is het reisadvies ook weer aangescherpt naar code oranje. Mede hierdoor kunnen wij onze reizen naar IJsland deze zomer niet uitvoeren.

Verschillende landen hebben onlangs het reisadvies van code geel weer aangepast naar code oranje, voor reizigers afkomstig uit Nederland. Het gaat hier voor onze reizigers om de bestemmingen Groot-Brittannië (Schotland), Ijsland, Finland en Noorwegen. De code voor Zweden is daarentegen weer versoepeld naar code geel. Helaas hebben we door alle onzekerheden en de vele wijzigingen in reisadviezen moeten besluiten om alle reizen tot en met september te annuleren (Schotland vooralsnog tot medio september). Uiteraard kun je wel  alvast je favoriete zomerreis uitkiezen. Je kunt een voorreservering maken, dan nemen we in september contact met je op om de boeking af te ronden. Uiteraard zijn alle nieuwe boekingen nog steeds gegarandeerd door de SGR door middel van de corona voucher.

 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 


 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel