Alles over Portugal

vakantie portugal

Waarom een Portugal rondreis?

Voigt Travel werkt met een klein team van gedreven mensen. Stuk voor stuk kennen we de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring. We begrijpen dat reizen spannend is, we willen kennismaken met andere culturen en bijzondere dingen zien en meemaken. En wat is het heerlijk om te reizen met de wetenschap dat alles is geregeld.

We willen u graag laten delen in onze ontdekkingen en de ontmoetingen met mensen ter plaatse. Zo heeft Portugal ons hart gestolen. Onze half-Portugese collega nam ons mee naar het land waar ze is opgegroeid is en liet ons kennis maken met het onbekende binnenland van Portugal. We hadden nooit gedacht dat dit land zo veelzijdig zou zijn, met zo veel landschappen, karakteristieke dorpjes en charmante steden. En dat we met zo veel warmte en gastvrijheid onthaald zouden worden.

Hier ontdekten we het Ware Zuiden die we ook in Sardinië en Sicilië hebben gevonden.

Waar we erg van gecharmeerd raakten in Portugal is de gemoedelijke sfeer van het land. Je kunt er in al het gemak rondtoeren. In elk dorpje kun je terecht voor een kopje koffie of een huisgemaakte maaltijd. De steden zitten bomvol historie. De architectuur vol passie. De natuur vol verrassingen. En dat vinden we zo bijzonder aan Portugal.

De rondreizen

We hebben rondreizen voor u samengesteld die u langs de veelzijdige regio’s van Noord-Portugal en Midden-Portugal brengt. Elke reis met een eigen bijzonder hoogtepunt. In Portugal de Charme maakt u bijvoorbeeld kennis met het onbekende achterland van Trás-os-Montes, een intens landelijk gebied met slaperige dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. In Portugal Douro verblijft u in het hart van de Douro en proeft u de vermaarde wijnen van deze regio! Wilt u een combinatie van het noorden en midden? Dan is de rondreis Portugal Serra da Estrela voor u de moeite waard.

Extra dagen in Porto

En wat dacht u van een paar dagen extra in Porto? We kenden de stad tot nog toe alleen van het voetbal. Maar nooit geweten dat de binnenstad zo charmant zou zijn en zelfs UNESCO werelderfgoed. Tijd om een kijkje te nemen!