Noord-Portugal

"Vakantie Noord-Portugal: fly & drive rondreis met huurauto"

portugal-noord2
lisette-k-ware-zuiden

Lisette Kloosterman

"De landschappen, dorpjes, stadjes en gastvrije noorderlingen zullen uw hart stelen"

"Laat u verrassen tijdens een zonovergoten vakantie Noord-Portugal, het onontdekte deel van Portugal. De hoeveelheid aan verschillende landschappen, prachtige dorpjes, gezellige stadjes en bijzonder gastvrije noorderlingen zullen uw hart stelen. Reis bijvoorbeeld met uw eigen huurauto door de groene Minho streek, de uitgestrekte landerijen van Trás-os-Montes. Of cruise met de auto, die u meteen op de luchthaven van Porto ophaalt, door de UNESCO bekroonde Douro-vallei. Deze vallei is vernoemd naar haar gelijknamige rivier. De betekenis van Douro is ‘Gouden Rivier’ en dat is niet voor niets. Na iedere bocht is het uitzicht nóg mooier.

Gedurende een fly & drive rondreis Noord-Portugal overnacht u in kleinschalige accommodaties die met zorg zijn uitgekozen. Verwacht bij Voigt Travel niet op plekken te komen waar u struikelt over de toeristen. In de verschillende Portugal rondreizen kunt u juist kiezen uit mooiste sfeervolle quinta's of hotels. De benadering is persoonlijk en de eigenaren zijn trots op de regio. Ze vertellen u graag waar u de mooiste bezienswaardigheden in Noord-Portugal vindt. Uiteraard doet Voigt Travel daar nog een schepje bovenop door u vooraf al de leukste tips toe te sturen. Eén van die tips is Porto. Want hoewel deze prachtige havenstad ieder jaar meer en meer reizigers verwelkomt, mag een bezoek aan deze parel aan de Douro niet ontbreken tijdens uw vakantie Noord-Portugal. De stad is vooral bekend vanwege de port-wijn, de Luis I-brug en het Serra do Pilar-klooster.
 

Profiteer bij een fly & drive rondreis Noord-Portugal altijd van vele inbegrepen extra’s. U vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Porto en het vliegticket is uiteraard gewoon bij de reis inbegrepen. Daarnaast zal een goede huurauto gedurende de gehele vakantie uw trouwe metgezel zijn. De schoonheid van de regio doet de rest. Niet voor niets heeft Voigt Travel het noorden van Portugal bestempeld als het Ware Zuiden!"

3 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Alle highlights
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.495 p.p.

  Rondreis Portugal Mar e Monte

  rondreis-portugal-mar-monte-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Rondreis Portugal Douro

  rondreis-portugal-douro-thumb
 • Romantisch
  11 dagen, fly & drive, v.a. € 1.195 p.p.

  Rondreis Portugal de Charme

  rondreis-portugal-charme-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Vlieg rechtstreeks met TAP van Amsterdam naar Porto
vliegen-portugal
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal energiezuinige Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo