Alles over Portugal

vakantie portugal

Fly & drive rondreis Portugal

U heeft besloten om naar Portugal te gaan, maar hoe nu verder? Het noorden en midden van Portugal lenen zich uitstekend voor een fly drive rondreis. En wel hierom!
 

Rechtstreeks naar Porto of Lissabon

Met een comfortabele vlucht vliegt u in een paar uur van Amsterdam naar Porto of Lissabon. Zo overbrugt u in één keer de lange afstanden en kunt u gelijk de prachtige routes rijden die u heeft uitgezocht. Op de luchthaven neemt u meteen de huurauto in ontvangst.

Onderweg verblijft u een in kleinschalige locaties, vol charme en waar u gastvrij wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Dat is wel zo fijn na de route die u gereden heeft. Vanuit elke locatie kunt u allerlei bezienswaardigheden bezoeken; u vindt in Portugal gezellige stadjes met veel historie, dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan en een wisselend landschap.
 

Vrachtwagens met druiven of meloenen

Tijdens een fly drive door Portugal kunt u verschillende regio’s met elkaar combineren en zo de veelzijdigheid van het land écht ervaren! De snelwegen en provinciale wegen zijn er goed en lenen zich perfect voor een rondreis. Neemt u een binnendoor weg dan ziet u het ware karakter van het land, met bochtige wegen en is de kans groot dat u achter een vrachtwagen met druiven of meloenen aanrijdt.

In 2,5 uur bent u al in Porto en in 3,5 uur in Lissabon. Op het vliegveld haalt u uw huurauto op waar u zo veel kilometers mee kan maken als u zelf zou willen. Afhankelijk van de lengte van uw vakantie kunt u door het hele noorden of het hele midden van Portugal heentrekken, of zelfs beide delen met elkaar combineren!
 

Kies uw eigen fly & drive rondreis

We kennen Portugal als geen ander en hebben verschillende fly drive reizen voor u samengesteld, op basis van onze eigen ervaringen en de routes die we zelf hebben gereden. Wanneer u een andere route of een andere combinatie in gedachte heeft, dan helpen we u ook graag verder!