cees-vd-bosch-ware-zuiden

Portugal vakanties: fly & drive rondreizen in het Ware Zuiden

Cees van den Bosch, eigenaar Voigt Travel: "Waarom u naar Portugal op vakantie moet? Omdat Portugal een land is met een roemrijke geschiedenis, waar nostalgie en lokale tradities nog altijd hoogtij vieren. Met een keuken om van te smullen en een trotse, zachtmoedige bevolking die haar gasten met open armen ontvangt. Naast de eenvoud van het platteland is er het rijke culturele erfgoed en de grandeur van de steden: imposante kathedralen, kloosters en kolossale barokke paleizen. Niet voor niets is een vakantie in Portugal volgens Voigt Travel een reis naar het Ware Zuiden.

Laat u tijdens een rondreis door Portugal verrassen door het pure karakter van dit bijzondere vakantieland. Voigt Travel heeft vakanties met huurauto in zowel Noord-Portugal als Midden-Portugal. Tijdens deze rondreizen bezoekt u de mooiste highlights en bezienswaardigheden en verblijft u geweldige locaties, uiteraard altijd kleinschalig waar de eigenaren nog oog hebben voor hun gasten. Een Portugal vakantie met Voigt Travel is reizen naar plekken waar nog rust en ruimte is. In plaats van overbevolkte stranden ziet u in Noord-Portugal de prachtige wijnvelden rond de Douro-vallei, de groene Minho-streek en de uitgestrekte landerijen van Trás-os-Montes. In Midden-Portugal neemt u uw tijd voor de hoge kliffen en rustige stranden van Portugal en rijdt u via de fotogenieke Alentejo naar het land van de Moren.
 

Met Voigt Travel vliegt u naar hoofdstad Lissabon, in het midden van het land, of naar Porto, in Noord-Portugal. Op de luchthaven staat een goed uitgeruste huurauto voor u klaar. Laat u vervolgens verrassen door de natuur, mensen en gebruiken. Om u een handje te helpen krijgt u vooraf al handige tips van onze reisspecialisten, maar de Portugezen zelf zijn ook altijd bereid om u de mooiste plekjes en geheimen te verklappen."

Aanbevolen reizen

 • Alle highlights
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 1.495 p.p.

  Rondreis Portugal Mar e Monte

  rondreis-portugal-mar-monte-thumb
 • Kleinschalig verblijf
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 895 p.p.

  Rondreis Portugal Douro

  rondreis-portugal-douro-thumb

Een vakantie in Portugal

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Ware Zuiden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Portugal

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Vlieg rechtstreeks met TAP van Amsterdam naar Porto
vliegen-portugal
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal energiezuinige Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo