Winter 2022 naar Noorwegen
Winterreizen 2022

Winter 2022 naar Noorwegen

Sta je te springen om in de winter van 2022 naar Noorwegen te gaan of ben je benieuwd wat we voor volgende winter in petto hebben? Meld je aan voor onze Noorwegen winterupdate en blijf op de hoogte. We zijn druk bezig met het beschikbaar maken van onze reizen naar deze prachtige bestemming. Zodra de eerste reizen online staan, ontvang jij van ons een berichtje.

Noorwegen is adembenemend: van imposante besneeuwde Noorse Fjorden, romantische vissersdorpjes tot aan steile bergpieken die uit de zee oprijzen. Je zult er geen genoeg van krijgen. De prachtige regio zit boordevol pure belevenissen: van sneeuwscootersafari's door het ruige landschap tot aan indrukwekkende wildlife safaris. Op onze website vind je veel informatie over een reis naar Noorwegen in de winter. Neem alvast een voorproefje en kijk onze video!

 


 

Blijf op de hoogte van de winterreizen naar Noorwegen in 2022

Kun je niet wachten om weer op reis te gaan of ben je gewoon benieuwd naar welke reizen wij naar Noorwegen voor de winter van 2022 aanbieden? Laat je gegevens achter en wordt als één van de eersten op de hoogte gebracht van het nieuwe winteraanbod voor 2022.


Heb je vragen en wil je één van onze reisspecialisten spreken? Neem contact met ons op door te bellen naar 035 - 699 0322 of mail naar info@voigt-travel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel