Overnachten bij Schiphol zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

radisson blu amsterdam schiphol

Overnachten bij Schiphol voorafgaand aan uw reis*

Misschien woont u wat verder weg van Schiphol of vindt u het niet prettig om ’s nachts te moeten rijden. Overweeg dan een overnachting in de buurt van Schiphol, zodat u ondanks de vroege vlucht toch nog aan een goede nachtrust toekomt! (* Let op: alleen in combinatie met vluchten Transavia)

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ligt op het groene bedrijvenpark Schiphol-Rijk, op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol. Een gratis pendelbus van/naar de luchthaven is 24 uur per dag beschikbaar. Nadat u uw auto op lang parkeren heeft achtergelaten neemt u de pendelbus naar de luchthaven. Vanaf hier kunt u overstappen op de pendelbus naar het hotel. Op zondagochtend neemt u vervolgens weer de pendelbus terug naar de luchthaven. Geef bij het inchecken a.u.b. aan hoe laat u op Schiphol dient te zijn. Vanwege uw vroege vertrek biedt het hotel als extra service een ontbijtpakketje aan, dat u mee kunt nemen naar de luchthaven.

Kamers

De ruime hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van twee 1-persoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten

​Ruime lobby met receptie. Naast de bar bevindt zich het OTIUM Restaurant waar een intieme, moderne sfeer heerst. Het restaurant biedt een gevarieerd menu en serveert lokale en internationale specialiteiten. De lounge Otium serveert koude drankjes en lichte hapjes in typische lounge-ambiance. U heeft verder gratis toegang tot de gezondheidsclub van het hotel, uitgerust met uitgebreide fitnessfaciliteiten, een sauna en stoombad.

Tarieven zomer

Bij 1 persoon: € 101 per persoon
Bij 2 personen: € 59 per persoon
Bij 3 personen (met extra bed): € 59 per persoon

Kinderen t/m 11 jaar kunnen met 50% korting op de kamer van de ouders verblijven. Er wordt in dat geval een extra bed bijgeplaatst.

Reserveren

U kunt een overnachting op Schiphol reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van uw relevante arrangement. 

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel