Online WinterEvent 2020

WinterEvent 2023

Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen, IJsland en het noorderlicht

voigt travel

"Save the date voor het Voigt Travel Winterevent 2023"

Wil je meer weten over Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen of IJsland of ben je van plan om op vakantie te gaan naar deze mooie bestemmingen? Wil je graag weten hoe het noorderlicht ontstaat en in welke periode je de meeste kans hebt dit natuurverschijnsel te aanschouwen? Kom dan sfeerproeven tijdens het Winterevent op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Dit jaar hebben we een prachtige locatie gekozen: De Landgoederij in Bunnik. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.


Programma WinterEvent 2023

Op zaterdag 30 setepmber en zondag 1 oktober vindt weer ons WinterEvent plaats. Tijdens dit evenement vertellen de reisspecialisten van Voigt Travel waarom je deze winter naar Lapland, Noord-Noorwegen of Noord-IJsland wilt, wat je er kunt doen en wat de bestemming zo bijzonder maakt. Ook komen onze partners uit Lapland, Noorwegen en IJsland om je in detail te vertellen over hun regio's. Ten slotte geven we diverse presentaties waarin je nog meer hoort en leert over het Winterwonderland. 

Er is veel belangstelling voor het WinterEvent. Omdat we een maximum aantal bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt.
 

Aanmelden

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden, maar schrijf de datum alvast in je agenda. Halverwege juni zal de inschrijflijst geopend worden! 
 

Bekijk onze aftermovie

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel