Inspiratiemomenten

inspiratieavond ijsland winter

Online inspiratieavond IJsland winter

Beleef samen met Voigt Travel het pure IJsland in de winter: Noord-IJsland! Ben je benieuwd hoe het is om in de winter naar Noord-IJsland te gaan? We vertellen je alles over deze bestemming tijdens de Online inspiratieavond IJsland winter. Profiteer van prachtige beelden en goede tips. Geniet alvast van een indrukwekkend voorproefje en ontdek waarom jij volgende winter met Voigt Travel op pad wil gaan. We kunnen je alvast een ding vertellen: alles is vooraf door ons geregeld zodat je kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 
 

Wat, waar en hoe?

  • De Online inspiratieavond IJsland winter vindt plaats op 19 augustus 2021 om 19:30 uur via het online presentatieprogramma Webinargeek.
  • Bij aanmelding ontvang je een e-mail met een bevestiging en meer informatie. Een dag én een kwartier voor het webinar begint, ontvang je een mail met de link naar het webinar.
  • De presentatie duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen. Er zitten reisspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Mis het niet! Meld je aan voor de online inspiratieavond

Voordat je de online presentatie kunt zien, is het nodig om je aan te melden. Dat kan via onderstaande button. Klik op de datum waarvoor je je wil aanmelden en vul het formulier in.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel