Online inspiratieavond IJsland winter
Inspiratiemomenten

Online inspiratieavond IJsland winter

Beleef samen met Voigt Travel het pure IJsland in de winter: Noord-IJsland! Ben je benieuwd hoe het is om in de winter naar Noord-IJsland te gaan? We vertellen je alles over deze bestemming tijdens de Online inspiratieavond IJsland winter. Profiteer van prachtige beelden en goede tips. Geniet alvast van een indrukwekkend voorproefje en ontdek waarom jij volgende winter met Voigt Travel op pad wil gaan. We kunnen je alvast een ding vertellen: alles is vooraf door ons geregeld zodat je kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 
 

Wat, waar en hoe?

  • De Online inspiratieavond IJsland winter vindt plaats op 16 december 2021 om 19:30 uur via het online presentatieprogramma Webinargeek.
  • Bij aanmelding ontvang je een e-mail met een bevestiging en meer informatie. Een dag én een kwartier voor het webinar begint, ontvang je een mail met de link naar het webinar.
  • De presentatie duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen. Er zitten reisspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Mis het niet! Meld je aan voor de online inspiratieavond

Voordat je de online presentatie kunt zien, is het nodig om je aan te melden. Dat kan via onderstaand formulier.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel