Inspiratiemomenten

fotografie workshop voigt-travel

Fotografie workshop

Op reis naar het Noorden en mooie foto’s maken? Op deze avond kan de beginnende fotografie liefhebber die iets meer wil maken dan de gewone 'vakantiekiek' zijn hart ophalen. Staat je camera ook altijd op “automatisch”? Maar je kunt er veel meer mee en dat is echt niet zo moeilijk! Begrippen zoals diafragma, sluitertijd, witbalans, isowaarde enz. worden je uitgelegd en wat je daar allemaal mee kunt doen. Natuurlijk krijg je praktische tips om mooie foto’s te maken. Neem de spiegelreflexcamera en/of compactcamera mee, dan kun je zelf het één en ander uitproberen.

Joris van der Maarel, die deze workshop geeft, beantwoordt al je vragen zodat je straks thuiskomt van een prachtige reis met mooie en sfeervolle foto's.
 

Wat, waar en hoe?

  • De fotografie workshop vindt plaats in onze inspiratieruimte bij Voigt Travel op de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden
  • Je bent van harte welkom op donderdag 24 januari 2019
  • De presentatie duurt van 19:00 tot 21:00 uur (ontvangst vanaf 18:30 uur)

Aanmelden

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we een maximum aantal bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt. Enkele dagen van tevoren ontvang je van ons een uitnodiging met het definitieve programma, datum en tijdstip.

Toevoeging
! Na het invullen van huisnummer en postcode wordt automatisch de straatnaam en woonplaats ingevuld.
0
Selecteer een datum

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel