Fotografie workshop
Inspiratiemomenten

Fotografie workshop

Heb je bij ons een reis naar het Pure Noorden geboekt en wil je op je vakantiebestemming mooie foto’s maken? Op deze avond kan de beginnende fotografieliefhebber, die iets meer wil maken dan de gewone 'vakantiekiek', zijn hart ophalen. Staat je camera ook altijd op “automatisch”? Je kunt er veel meer mee en dat is echt niet zo moeilijk! Begrippen zoals diafragma, sluitertijd, witbalans en isowaarde worden je uitgelegd. Na afloop van deze workshop weet jij precies wat je daar allemaal mee kunt doen. Neem de spiegelreflexcamera en/of compactcamera mee, dan kun je zelf meteen het één en ander uitproberen.

Jos van der Maarel, die deze workshop geeft, beantwoordt al je vragen zodat je straks thuiskomt van een prachtige reis met mooie en sfeervolle foto's.
 

Wat, waar en hoe?

  • Exclusieve workshop voor Voigt Travel reizigers met een boeking voor winter 2019 - 2020
  • De fotografie workshop vindt plaats in onze inspiratieruimte bij Voigt Travel op de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden
  • Je bent van harte welkom op donderdag 28 november 2019
  • De presentatie duurt van 19:00 tot 21:00 uur (ontvangst vanaf 18:45 uur)

Aanmelden

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we een maximum aantal bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt. Enkele dagen van tevoren ontvang je van ons een uitnodiging met het definitieve programma, datum en tijdstip.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel