Inspiratiemomenten

vakantiebeurs voigt-travel

Fotografie workshop

Op reis naar het Noorden en mooie foto’s maken? Op deze avond kan de beginnende fotografie liefhebber die iets meer wil maken dan de gewone 'vakantiekiek' zijn hart ophalen. Staat uw camera ook altijd op “automatisch”? Maar u kunt er veel meer mee en dat is echt niet zo moeilijk! Begrippen zoals diafragma, sluitertijd, witbalans, isowaarde enz. worden u uitgelegd en wat u daar allemaal mee kunt doen. Natuurlijk krijgt u praktische tips om mooie foto’s te maken. Neem uw spiegelreflexcamera en/of compactcamera mee dan kunt u zelf het één en ander uitproberen.

Joris van der Maarel, die deze workshop geeft, beantwoordt al uw vragen zodat u straks thuiskomt van een prachtige reis met mooie en sfeervolle foto's.
 

Wat, waar en hoe?

  • De fotografie workshop vindt plaats in onze inspiratieruimte bij Voigt Travel op de Amsterdamsestraatweg 15C in Naarden
  • U bent van harte welkom op donderdag 25 januari 2018
  • De presentatie duurt van 19:00 tot 21:00 uur (ontvangst vanaf 18:30 uur)

Aanmelden

Er is veel belangstelling voor onze inspiratiemomenten. Omdat we een maximum aantal bezoekers tegelijk kunnen ontvangen is het belangrijk dat u zich van tevoren bij ons aanmeldt. Enkele dagen van tevoren ontvangt u van ons een uitnodiging met het definitieve programma, datum en tijdstip.

Toevoeging
! Na het invullen van uw huisnummer en postcode wordt automatisch uw straatnaam en woonplaats ingevuld.
0
Selecteer een datum

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel